Dolar 32,5826
Euro 34,7975
Altın 2.513,17
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

TÜRKELİ İÇİN, GELECEK GELDİ!

TÜRKELİ İÇİN, GELECEK GELDİ!
13 Mart 2018 12:47 | Son Güncellenme: 13 Mart 2018 12:48

ERZURUM reklam piyasasının önemli isimlerinden Türkeli Medya’nın, Atatürk Üniversitesi Kampüsiçi Reklam Alanları İhalesini alarak, “bu işte biz de varız” demesi, küresel şirketlerin iştahını kaçırttı.

Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan ihale ile Atatürk Üniversitesi Kampüsü içinde bulunan 89 billboard, 98 CLP (Raket), 16 durak içi pano ve 28 otobüs durağı panosunun reklam hakkını satınaldıklarını duyuran Türkeli Medya Genel Müdürü Mükremin Emeç, “Amacımız bu alana farklılık getirmek, arayış içinde olan firmalara kurumsal çözümler sunmak. Bunun gayreti içindeyiz” dedi.

HİZMET ALANI BÜYÜYOR

Yaklaşık 12 yıldan beri reklamcılık sektöründe olduklarını, bu süreçte yaptıkları çalışma ve verdikleri hizmetle firmaların reklama güvenini sağladıklarını vurgulayan Emeç, “Arzu ettiğimiz inanç ve güven ortamını oluşturabilmek için, kaliteyi, dürüstlüğü, yenilikçi olmayı ve dinamizmi kendimize ilke edindik. Atatürk Üniversitesi’nden önce, MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi reklam mecralarını portföyümüze dahil etmiştik. Atatürk Üniversitesi reklam alanları ile ağımızı daha da büyütmüş olduk. Bu alanda küresel güçler kadar iddialıyız” diye konuştu.

GELECEK GELDİ

Firmaların mecraları online görebilmesi, sanal olarak gezebilmesi ve rezervasyon yapabilmesi için, Türkiye’de hiçbir mecracının sunmadığı bir hizmeti geliştirdiklerini de kaydeden Mükremin Emeç, reklam mecralarını internet aracılığıyla rezervasyon yapılabilir hale getirdiklerini de belirtti.

Emeç, “2018 yılını ‘dijitalleşme yılı’ olarak ilan ettik. Deneyimli ekibimizle vermiş olduğumuz bütün hizmetleri 2018 yılı sonuna kadar tamamen internet üzerinden kullanılabilir hale getirmeye kararlıyız. Bizim için, ‘Gelecek Geldi’ denilebilir” diyerek sözlerini noktaladı. erzhaber  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.