Dolar 32,4946
Euro 34,8157
Altın 2.473,06
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C

SP’Lİ ÇALIK: İDDİALI ADAYLARIMIZ OLACAK

SP’Lİ ÇALIK: İDDİALI ADAYLARIMIZ OLACAK
5 Ocak 2019 09:24 | Son Güncellenme: 5 Ocak 2019 09:28

SAADET Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylıkları ile ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti, “Söz sahibi olacak adaylarla seçime girmeyi planlıyoruz” dedi.

Gündeme ilişkin konuları değerlendiren ve bir yazılı açıklama yapan Başkan Faik Çalık, “Önümüzde de bir yerel seçim var. İktidar konumunu korumak için seçim tarihleriyle istediği gibi maalesef oynuyor ve ona göre seçim tarihi belirliyor. Seçimler ülke olarak milletimizi  yordu. Çünkü her seçimin öncesinde ve sonrasında ekonomi frene basılmışçasına duruyor. Yatırımcılar temkinli davranıyor ve bekliyor.Özellikle son bir kaç senedir ekonomide ki tutarsız icraatlar milletimizi ümitsizliğe itmiştir. İktidar, pembe tablolar çizmeye devam ediyor ama vatandaşlarımızın  bu durumdan ciddi rahatsız olduğunu da bilmesi gerekir. Ak Parti İktidarı, 16 yıldır tribünlere oynuyor, sonuca gitmiyor. Alkış var, sonuç yok” dedi.

ERZURUM  HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

Erzurum ile ilgili genel bir değerlendirme de yapan Çalı, “Erzurum, kan kaybediyor. En büyük sorun işsizlik olmasına rağmen, yatırımların park ve bahçeden öteye gidememesi, projelerin istihdama yönelik olmaması, elimizdeki değerlerin bir bir kaybolması Erzurum’u hakkettiği yere ulaştıramıyor. İlçelerin neredeyse tamamında Ak Parti iktidarı yönetimi var. Yaptığımız anketlerde, ilçelerimizin sorunlarının azalmadığını, aksine daha da arttığını görüyoruz. Vatandaşlarımız mevcut yönetimlerden rahatsız  Artık değişim zamanının geldiğini düşünüyoruz. Hedefimiz bu ayın sonuna kadar bütün adaylarımızı açıklamak. Yerelde ittifak yok. İttifakın sandıkta olacağını düşünüyoruz. Sürpriz adaylarımız olacak. Büyükşehir ve ilçelerimizde kazanacak adaylarla yola çıkmaya gayret ediyoruz” diye belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.