Dolar 32,4904
Euro 34,5540
Altın 2.496,35
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Açık
Erzurum
22°C
Açık
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C

SOSYAL MEDYADA VALİ’YE MESAJ YAĞDI

SOSYAL MEDYADA VALİ’YE MESAJ YAĞDI
7 Haziran 2020 05:10 | Son Güncellenme: 7 Haziran 2020 05:32

HAVALİMANINDA yaptığı inceleme sonrası bir açıklama yapan, hem müteahhit firmayı eleştiren, hem de “Eğer çalışmalar istenilen sürede tamamlanamazsa ben sokağa çıkamam, kimsenin yüzüne de bakamam” duygusal açıklamasıyla kamuoyuna mesaj veren, bu çıkışıyla da Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Erzurum’da söz verip, tarih belirtmesine neden olan Vali Okay Memiş’e sosyal medyadan teşekkür mesajları yağdı.

Artvin’in Yusufeli İlçesi’ne gitmek amacıyla Erzurum’a gelen Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun, havalimanında yapılan toplantıya katıldığı yolundaki bilgilerin Erzurum Valiliği facebook sayfasında yayınlanması, vatandaşı hareketlendirdi. Gelinen noktanın ve yaşanan geleşmenen önemli olduğunu belirten vatandaşlar, Vali Okay Memiş’e teşekkür etti, minnet ve şükran duygularını dile getirdiler.

Havalimanı konusunda verilen sözlerin ve yaşanan gelişmelerin Vali Okay Memiş’in çıkışıyla birlikte yaşandığına dikkat çeken vatandaşlar, Erzurum milletvekillerini de “Neredeler, ne işe yararlar. Bin dörtten büyüktür. İnşallah bu gelişmelerden vekiller kendilerine pay çıkartmazlar” sözleriyle eleştirdiler. erzhaber

TEŞEKKÜRLER ARDI ARDINA SIRALANDI

Erzurum Valiliği sayfasında yer alan mesaj ve değerlendirmeler şöyle:

Nurettin Tezel Teşekkürler sayın Valim kim ne derse desin sizin emekleriniz yadsınamaz siz bu kanayan yaraya parmak basmasaydınız daha çoook beklerdik şimdi herkes pastadan pay alma peşinde ama ERZURUM Halkı samimiyetinizi biliyor hakkınızı teslim eder 🙏

Murat YİĞİT Sayın valimize teşekkür ediyorum.

Murat Ertaş Şükranlarımızı sunuyoruz.

Ayhan Örekli Sayın Valim ERZURUM halkı sizi hiç bir zaman unutmayacak yan gelip yatan vekillerin ve yiyici tayfasının yapamadığı çoğu şey sizlerin sayesinde yapıldı helal olsun.. Adınız ERZURUM,da yaşayacak inşAllah..

Mehmet Salih Aydin Sayın valim teşekür ederim siz Erzurum için elinizi taşın altına koydunuz bizde sizi gönlümüze koyduk Allah razı olsun.

Emre Avcı Sayın valim çok yaşa Erzurum un gönlünde taht kurdun bağımsız aday ol, oylarımız senindir yanında olmayan namerttir.

Ömer Gedik Sayın Valim Allah sizden Razı olsun çok çok önemli bir konu başarılar diliyorum, Allah sevdiklerine bağışlasın InşeAllah.

Metin Suci Sayın Valim Rabbim sizden ebediyyen razı olsun Erzurumun sahipsiz olmadığını tüm türkiye gördü ayrıca sayın bakanımızın konuya  Hassasiyet gösterip Erzuruma gelmeside takdire şayandır Erzurum için önemli projelere imza atan herkesi Alkışlıyoruz 👏👏

Musa Kellecioğlu Sayın valim baktı bitiremiyecekler gerekeni yapacam dedi ve devlet büyükleri gelip yerinde inceleyip işin teslim tarihini sayın bakanımız verdi Allah yardımcın olsun sayın valim Allah’ım seni hiç yormasın inşallah alkışlar ve taktirler valime gelsin.

Bülent Gündoğdu Sayın Valim Erzurum için yaptıklarınızı unutmayacağız. Çok teşekkür ederiz.

Selami Aktepe Gerçek vatan sever sayın Valim Allah senden razı olsun inşallah vekillerde kendilerine pay çıkarmazlar onlar uyumaya devam etsinler.

Ahmet Güngör Adam bi haftada bakan getirtti helal olsun. Aynı azimle devam syn. valim Rabbim işinizi kolaylaştırsın.

Zeki Terzioğlu Vekiller ankaraya gidene kadar her türlü dek dubarayı yaparlar sihirli koltuğa oturdularmı babalarını bile tanımazlar onun için böyle duyarlı valilere sahip çıkalım.

Akın Inceoğlu Sağolsunun teşekkürler Allahım razı olsun sayın valimizden.

Ismail Sancar Havaalanı pisti ulastirma bakanliginin isi yani hükümetin bir ilde hükümete bağlı isleri valilik takip eder bagli bakanliga rapor eder. Yani vali kendi sorumluluğunda yurumeyen bir isi kendini artık aştığından çok sesli dile getirdi iyide etti yoksa adama sorarlar

Ali Okçu Helal olsun vali bey.

Ilhami Demir Helal olsun bir erzurumlu olarak saygılarımı sunarım sayın valimize.

Dursun Ali Abuş Helal olsun Sayın Valim seçilmişlerden daha çok emeğiniz var bu şehir ‘e👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Hüseyin Avni Çat Tebrikler, Sayın Valim.

Alaattin Arıkapan teşekkürler sayın valim

Samet Büşra Yılmaz Sayın Vali olmasaydı acaba hanginizin umrunda olurdu ..Valimizin emekleri hakkı ödenmez…

Ömer Sağlam Allah senin gibi güzel yürekli insanların sayısını arttırsın sayın Mülki Amirimiz.

Taner Bayır Havaalanı konusunu sürekli takip ediyorum.Bu konuda 1>4 (Bir dörtten büyüktür) desem doğru ifade etmiş olurum diye düşünüyorum.

Kubilay Tevfik Üvez Sayın Valimizden tek başına mücadele…Helal olsun.

Alpak Alpak Bizim milletvekillerinden daha çok Erzurum düşünüyorsun helal olsun.

Selami Çatak sayın valimize çok teşekkür ederim.

Evren Çöğender Sayın valim herkesten daha Erzurum lusunuz. Helal olsun.

İshak Buğra Bozoğlu Emeğinize sonsuz teşekkürler sayın valim.

Mehmet Demet Kaya Bitsin gerçekten yeter artık vali beyde verem oldu yapan firmanın yüzünden.

Yahya Tatar Var ol Allah ım yar ve yardımcın olsun sayın valim slm ve dua ile.

Osman Keleş Gerçek vatansever, Adam gibi adam.

Cevdet Coşkun Valimiz gibi olsa her yönetici.

Eyüp Gülle Halkın ve şehrinin valisi.

Suat Çolak Haddim olmayarak tebrik ediyorum.

Caner Doğan Sayın Valimizin kararlığı sonucu ilimizi ziyaret edip konuya önem göstermeye mecbur kaldılar. Tebrikler Sayın Valimiz.

Tanju Can Dadaslar Hoş geldiniz sayın başkanım Rabbim yardımcınız olsun❤.

Şahin Aydın Akpli vekiller nerde?

Cumhur Akdemir Emeği geçrnlerden Allah razi olsun yüce mevlam hayırlı etsin inşallah.

Gürhan Koçak Dinsizin hakkindan imansız gelir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.