Dolar 32,5872
Euro 34,7956
Altın 2.497,71
BİST 9.453,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

50. YILIN ADINA YAKIŞTI

50. YILIN ADINA YAKIŞTI
17 Eylül 2016 08:40 | Son Güncellenme: 17 Eylül 2016 09:44

02-salon

YENİ eğitim, öğretim yılının başlamasına çok az süre kala, okullarda hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Erzurum’un “sıradışı” eğitim kurumlarından 50. Yıl Ortaokulu’nda, öğrencilere 15 Temmuz akşamında yaşanılanları unutturmama adına iki farklı uygulama yapıldı.

50. Yıl Ortaokulu Müdürlüğü’ne getirildikten hemen sonra kolları sıvayan ve her tarafı tel tel dökülen okul binasını adeta tepeden-tırnağa yenileyen, bir yandan okulun fiziki şartlarını iyileştirirken, diğer yandan öğrencilerini sosyal hayatın içine çekmek için farklı yol ve yöntemler izleyen Selami Topaloğlu, yeni sezon öncesinde mütevazı ama çok anlamlı bir işin altına daha imza attı.

15 Temmuz akşamında yaşananları, darbe girişimini ve halkın yazdığı kahramanlık destanının anlatıldığı haber ve fotoğraflardan bir pano oluşturulması için talimat veren Topaloğlu, ayrıca konferans salonunun adını da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans salonu olarak değiştirdi.

Öğrencilerinin, o akşamı ve akşamda yaşanan hain darbe teşebbüsünü unutmamaları için böyle bir uygulamaya gittiklerini belirten Oul Müdürü Selami Topaloğlu, “Okulumuzda tüm sınıflarımızda işlenecek ilk dersin konusu da hain darbe girişimi ve sonrasında yaşanan gelişmeler olacak. Çocuklarımızın zihinlerini yıl boyunca diri tutmak amacıyla belli dönemlerde konferanslar vererek, toplantılar yaparak 15 Temmuz’u ve yaşanılanları kendilerine anlatacağız” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.