Dolar 32,4916
Euro 34,5974
Altın 2.487,83
BİST 9.569,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

ERZURUM’U ESKİ PARLAK GÜNLERİNE KAVUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ!

ERZURUM’U ESKİ PARLAK GÜNLERİNE KAVUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ!
29 Mart 2017 15:30 | Son Güncellenme: 29 Mart 2017 15:33

“ERZURUM‘u eski, parlak günlerine kavuşturmanın gayreti içindeyiz!” Bu sözleri, 6. İstihdam Fuarı düzenlenen törende Vali Seyfettin Azizoğlu sarfetti. Azizoğlu, sadece gerçekleri dile getirmekten kaçınmadı, aynı zamanda çevresinde bulunanlara eliyle ikramda bulunarak da sempati topladı.
Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) tarafından  Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuarın açılışı sırasında bir konuşma yapan Vali Seyfettin Azizoğlu,  Erzurum’un, sanayi yatırımları açısından  Türkiye ortalamasının altında bulunduğunu, bu olumsuzluğun mutlaka giderilmesi gerektiğini belirtti.
Erzurum’un, tarihin her döneminde bölesinin merkezi olarak ağırlığını hissettirdiğini belirten Azizoğlu, “Erzurum’un tekrar eski günlerine kavuşması için büyük bir çaba ve gayret var. Bu çaba ve gayret müteşebbislerimiz tarafından takdir edildi ve dikkat çekti. Yurt içi ve dışından onlarca yatırımcı ilimize geldiler ve ilimizde cazibe programları çerçevesinde yatırım yapmak için bizden arsa talep ettiler” dedi.
Konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi. Açılışa, Ak Parti  Erzurum  Milletvekili Orhan Deligöz,  Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, İŞKUR Genel Müdürlüğü İç Denetim Başkanı Cihat Demiralp, öğrenciler ile çok sayıda davetli katıldı. Fotoğraflar: Nihat Kılıçoğulları

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.