Dolar 32,5559
Euro 34,8781
Altın 2.429,59
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C

BB ERZURUMSPOR’DA SULAR DURULMUYOR

BB ERZURUMSPOR’DA SULAR DURULMUYOR
27 Mayıs 2017 07:26 | Son Güncellenme: 27 Mayıs 2017 07:27

DAHA şampiyonluk türkülerinin söylenmesine, insanların sevinç duygularını dışa yansıtmasına fırsat kalmadan BB Erzurumspor’da ortaya çıkan yönetim krizi ve “Ali Demirhan istifa etti” söylentilerine yönelik bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Ali bey istifa ederse etsin, yapacak bir şey yok” diye konuştu.

Bir özel program sonrası, erzurumdanhaberler.com’a düşüncelerini açıklayan BB Erzurumspor Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, değerlendirmesini yaparken önce çok net ifadeler kullanmamaya gayret etti, sorunu çözmek için çabalayacağını söyledi.

ALİ BEY’İN KENDİ KARARI

Ancak, Başkan Ali Demirhan ile bazı yöneticilerin sosyal medya üzerinden istifalarını duyurduğunun hatırlatılması üzerine Başkan Sekmen, “Bu, Ali Bey’in kendi kararı. İstifa ederse, etsin. Yapacak bir şey yok. Biz, güçlü bir takım kurmak için çalışmalarımızı başlatmış durumdayız” dedi.

ONURUMUZLA GELDİK, ONURUMUZLA GİDİYORUZ

Öte yandan, Ali Demirhan, sosyal medya üzerinden yaptığı son açıklamasında, “onurumuzla geldik, onurumuzla gidiyoruz” diyerek, kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Demirhan, açıklamasında şunları söyledi:

“- Güzel günler gördük, yaşadık. Erzurum’a hep faydalı olmaya çalıştık. Taraftar hep destek oldu. Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen her zaman yanımızda oldu. Deplasmanlardan yorulmadık, kavgalardan geri durmadık , dik durduk eğilmedik… Umut olduk… Onurumuzla geldik, Onurumuzla gidiyoruz…”

İDDİALAR ARASINDA NELER YOK Kİ!

Bu arada, Başkan Ali Demirhan’ın bir gün önce aa’ya yaptığı, aralarında Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’nın da ismini verdiği açıklaması, kafalarda oluşan soru işaretlerini iyice artırmıştı. Demirhan, o açıklamasında özetle şu iddialarda bulunmuştu:

  • Zafer Aynalı ve Murat Aslan, FETÖ’den içeri giren insanları delege kaydetti. Beni devirmek için Zafer Aynalı, FETÖ’cüleri delege kaydetti.
  • Benimle birlikte hareket eden bazı yöneticilerin ofisleri mühürlendi. Bunların hiçbirinden Mehmet Sekmen’in haberi yok.
  • Kulübe belediye tarafından yerleştirilen yöneticiler ve onların organize ettiği 4-5 iş adamı yönetici, bize iftira atmaya çalıştı.
  • Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, ‘Ali Demirhan maç sattı’ diyor.
  • Başkan olacağım diye onurumdan taviz veremem, o adamlara şampiyonluk gelince sarılamam.
  • Başarı geldi, kupayı getirdik, görevimizi yaptık. Artık duracak halim yok.
  • Bazı zamanlar gizli gizli ağladığım oldu.
  • Adam namusuma dil uzattı, tehdit etti. Ben menfaatsiz Erzurum’a hizmet etmeye çalıştım. Böyle olması daha hayırlı. erzhaber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.