Dolar 32,4668
Euro 34,7312
Altın 2.478,57
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

KIZILAY, PALANDÖKEN’E YAKIŞANI YAPTI

KIZILAY, PALANDÖKEN’E YAKIŞANI YAPTI
4 Aralık 2016 10:03 | Son Güncellenme: 4 Aralık 2016 10:06

KIZILAY Erzurum Şube Başkanlığı tarafından Palandöken’de yaptırılan otel inşaatında sona yaklaşıldığı, işin geride çevre düzenlemesi ve iç dizaynının kaldığı belirtildi. Otelin yapımında masraftan kaçınılmadığını belirten Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil, “Palandöken gibi, kış turizminde adından söz ettiren bir merkezde otel yaptırıyorduk. Yaptıracağımız otelin, dağın adına yakışır bir şey olması gerekirdi. Biz de masraftan kaçınmadık ve Hilton otellerinde ne varsa, hangi tür mazleme kullanılmışsa, biz de onu kullandık” dedi.

Palandöken’de Kızılay’a ait bir sosyal tesis bulunduğunu, miyadını çoktan dolduran ve ihtiyaçlara cevap vermeyen bu tesisin yerine bir otel yapılması fikrinin, önceki Başkan Mithat Turgutcan zamanında karar verildiğini ve hatta projesinin hazırlandığını ve yapımına başlandığını belirten Başkan Bozhalil, “Başkanımız Mithat Ağabeyi’nin vefatından sonra görevi devraldık ve otel projesinin çok dhu%cc%88seyin-bzhlla uygun bir şey olmadığını gördük. Proje tadilatı yaptırdık ve inşaata yeniden başladık. Palandöken’de, kurumumuzun ve dağımızın adına yakışır bir oteli yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Otelin kaba inşaatının bittiğini, geriye çevre düzenlemesi ve tefrişat işlerinin kaldığını belirten Bozhalil, şöyle devam etti:

“Çeşitli nedenlerden dolayı otelin açılışı biraz ötelendi. Önceden kasım ayının sonu, aralık başı itibarı ile işleri bitiririz diye düşünüyorduk. Bazen evdeki hesap, çarşıya uymuyor olabiliyor. Biz de diyoruz ki, geç olsun ama her şey yerli yerinde olsun. Bu nedenle Kızılayımız’ın Hilton’unun açılışını birkaç ay sonrasına erteledik.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.