Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 23°C

ENGEL SİZ OLMAYIN TEMBİHİ

ENGEL SİZ OLMAYIN TEMBİHİ
4 Aralık 2016 21:32 | Son Güncellenme: 4 Aralık 2016 21:33

45-grp

VALİ Seyfettin Azizoğlu, Yakutiye Spor Salonunda düzenlenen ‘Engel Siz Olmayın’ etkinliğine katıldı, yurt içi ve uluslararası şampiyonalarda madalya ve kupa alan engelli sporculara ödüllerini verdi.

Erzurum Valiliği öncülüğ46-kzünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle “Engel Siz Olmayın” etkinliği gerçekleştirildi. Bilim-Kültür Sanat ve Spor Ligi kapsamında düzenlenen ‘Engelsiz Olmayın’ programına Vali Seyfettin Azizoğlu’nun yanısıra, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı, GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil ile çok sayıda davetli ile sporsever katıldı.

DİMDİK AYAKTAYIZ

Vali Seyfettin Azizoğlu, yaptığı konuşmada, Türkiye’nin 79 milyon nüfusu ile dimdik ayakta duran ve İslam dünyasının umut kaynağı olan bir ülke olduğunu hatırlattı.

Türkiye’nin spor alanında sağlıklı vatandaşlarının yanı sıra engelli vatandaşlar için de son yıllarda büyük bir atılım yaparak spor imkanları yarattığını ifade eden Vali Azizoğlu, şöyle konuştu:

“Yılın 12 ayı engelli sporcularımızın 47-brve gençlerimizin kendi hünerlerini sergilemeleri için çalışmalar yapıyoruz. Bugün Erzurum’da yaptığımız proje de örnek bir faaliyettir. Eğer bu bölgede hizmet, huzur ve barış istiyorsak, hepimiz Türkiye’nin menfaatleri için çalışmalıyız. Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü bir ülke olmasını istiyoruz çünkü bu İslam dünyası için çok önemli. İslam dünyasında yardıma muhtaç ve darda kalan insanların tek sığındıkları coğrafya Anadolu ve Türkiye’dir. Dünyanın hiçbir ülkesi Türkiye dışında Müslümanlara yardım ve destekte bulunmuyor.”

Yapılan konuşmaların ardından engelli sporcularla yakından ilgilenen Vali Azizoğlu ve diğer davetliler, kendilerine çeşitli hediyeler sundular. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.