Dolar 32,4494
Euro 35,0400
Altın 2.324,05
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 5°C
Az Bulutlu
Erzurum
5°C
Az Bulutlu
Çar 10°C
Per 12°C
Cum 11°C
Cts 12°C

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZ’DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZ’DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR
20 Aralık 2016 07:47 | Son Güncellenme: 20 Aralık 2016 07:56

İLK TEKLİFİ ANKARA ERZURUM GÜNLERİ’NDE ALMIŞ!

HERKESİN “aday toto” oynadığı ve çeşitli isimleri gündeme getirip, yakıştırma yaptığı günlerde, Ak Parti Genel Başkanlığı’na çağrıldığı ortaya çıkan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, erzurumdanhaberler.com’a yaptığı açıklamada, “Erzurum Günleri için Ankara’dayken beni Genel Merkez’e çağırdı ve tekliflerini ilettiler. Büyük sürprizi ilk o sıralarda yaşadım” dedi.

Fatih Yeşilyurt’un istifasından sonra, Ak Parti Genel Merkezi’nin yeni il başkanı için arayışa girdiğini ve kamuoyu araştırmaları yaptığını, o süreçte kendi isminin de sıklıkla önerildiğini belirten çiçeği burnunda İl Başkanı Mehmet Emin Öz, bugünlerde Ankara’da yapılacak il başkanları toplantısına katılacağını, iki veya üç gün sonra da Erzurum’a gelerek, yönetimi oluşturma çalışmalarına başlayacağını belirtti.

ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ!

Erzurum’un hem siyaseten ve hem de iktisadi yönden dağınık olduğunu, zor bir dönemde üstlendiği görevi hakkıyla yapabilmek için, herkesi kucaklayacağını belirten Başkan Öz, şöyle konuştu:

“- Ülke olarak zor bir dönemden geçtiğimiz hepimizin malumu. Erzurum’da da sıkıntılar var, dağınıklık var. Toparlanmamız şart. Dağınıklık bu şehre yakışmıyor. Bunun için, bir ve beraber hareket edeceğiz. ‘Şu bizim paritili, bu değil’ ikileminden uzak bir siyaset izleyecek, herkesi kucaklayacağım. Ankara’da, Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Binali Yıldırım ile görüştüm, düşüncelerimi aktardım. Erzurum, bölgenin merkezi bir şehri. Kendisi de bu gerçeğin farkında. Puşkin, anılarında Erzurum’u, Rusya’nın Kazan Kenti’ne benzetmiş. Gerçekten öyle. Çok ilkeli, duruşu olan, bölgesinde lider bir şehirde yaşıyoruz. Bu şehri hep birlikte ayağı kaldıracağız. İşimiz zor, ama imkansız değil. Zorlukları aşmak mecburiyetinde olduğumuzu herkesin bilmesinde yarar var. Kısa zamanda iyi işler yapacağımıza inanıyorum.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.