Dolar 32,5994
Euro 34,8008
Altın 2.504,12
BİST 9.483,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

AK PARTİ YÖNETİM LİSTESİ HAFTAYA AÇIKLANACAK…

AK PARTİ YÖNETİM LİSTESİ HAFTAYA AÇIKLANACAK…
27 Aralık 2016 07:58

GEÇTİĞİMİZ hafta Ak Parti Erzurum İl Başkanlığı’na atanan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, yönetim kurulu listesini önümüzdeki hafta açıklayacağını bildirdi, “Size daha önce de söylemiştim. Herkesi kucaklayan bir liste olacak. Gölbaşı’nda yaşayan vatandaşımız da kendine listemizde yer bulacak, Süt Evleri’nde (Maksutefendi Mahallesi) yaşan da. Kısacası listemiz, Erzurum’un renklerini yansıtacak” dedi.

Ak Parti Erzurum İl Örgütü’nün 50 asil, 50 de yedek üyeden oluşacağını belirten İl Başkanı Mehmet Emin Öz, farklı kimliklere ve değişik partilerden isimlere de yönetimde yer vereceğini kaydetti. Marijinal olmamaları şartıyla, hemen her kesime kucak açacaklarını belirten Başkan Öz, Ak Parti dışında kalan partilerde siyaset yapmış, ancak küstürülmüş ve köşesine itilmiş isimlere de teklif götürdüklerini ifade etti. Erzurum’un kanayan yarası göç’ü durdurmak için çareler üretilmesi gerektiğini kaydeden Öz, şöyle konuştu:

“- Göç olmasın diyoruz, ama bunu nasıl durduracağımız noktasında çareler de üretemiyoruz. Öncelikle insanımıza heyecan vermek lazım. Hiçbir şeye katılmayan, kenara itilmiş, bilgisinden, birikiminden yararlanmayı aklımızdan geçirmediğimiz bu şehrin çok değerli insanları var. O insanlar farklı partilerde de olabilirler. Önemli değil. Hizmet adına birlikte çalışmanın yollarını arayacağız. Sivil Toplum Kuruluşları (STK) çok önemli. Onları da işin içine çekmek ve çalışmak istiyoruz. Bizi ilk kutlamaya Alevi dernekleri geldi. Çünkü biz, belediyedeyken onlarla çok yakın diyalog kurmuştuk. Anlayacağınız ben dahil herkeste büyük bir heyecan var. O heyecanı daha da parlatmak istiyorum. Yedek listedeki 50 arkadaşımız da aktif olacak. Onlarla da ayda bir kez biraraya gelecek, fikir alışverişinde bulunacağız. Yani asiliyle, yedeğiyle tüm ekibimiz aktif biçimde sahada bulunacak.”

Erzurum’un öz değerlerinin korunması ve kollanması gerektiğini de belirten Mehmet Emin Öz, “Bu şehir çok farklı. Burası Semerkand gibi, Buhara gibi bir sembol şehir. Bu şehrin anılarının silinmemesi ve kültürünün, kendine özgü sembollerinin korunması ve kollanması gerekir” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.