Dolar 32,5994
Euro 34,8008
Altın 2.504,12
BİST 9.483,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

AK PARTİ’DE KONGRE SÜRECİ ERTELENDİ

AK PARTİ’DE KONGRE SÜRECİ ERTELENDİ
19 Kasım 2016 19:43 | Son Güncellenme: 19 Kasım 2016 20:05

09-tlnt

AK PARTİ’DE KONGRE SÜRECİ ERTELENDİ

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı, bütün İlçe Teşkilatlarının Yürütme Kurulu Üyelerini Erzurum’da toplayarak görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda konuşans Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “İnşallah yakın zamanda bir referandum yapılacak. Bugüne kadar girdiğimiz her seçimden büyük başarılarla çıktık. Bu defada birlik ve bütünlük içerisinde vatandaşımızın teveccühüne yöneleceğiz” dedi.

Toplantıyı neden düzenlediklerini açıklayan Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, “Bizim için seçimin zamanı yoktur, biz her günü vatandaşımızla kucaklaşma buluşma günü olarak kabul ediyoruz. O yüzden de, teşkilatlarımızın bütün kademelerini her an iç içe olmaya, danışmalar yapmaya açık tutuyoruz” hatırlatması yaptı.

Kongre sürecinin şimdilik kesintiye uğradığını belirten Yeşilyurt, “Ülke genelinde kongreler referandum sonrasına kalacaktır. Herkes hazırlığını buna göre yapsın. Bugüntüm teşkilatlarımızın birim başkanlarıyla bir araya gelerek, hem son siyasi gelişmeleri değerlendiriyoruz; hem de, vatandaşa çok daha sık ve kestirmeden ulaşmada neler yapabiliriz buna ilişkin yol haritaları oluşturuyoruz” dedi.

Geniş katılımla gerçekleşen toplantıya Erzurum’da bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Milletvekili İbrahim Aydemir’de katıldı.

NİZA’DAN UZAK DURACAĞIZ!

Toplantıda İl Başkanından sonra söz alan Milletvekili Aydemir, partiiçi bütünlüğün önemine vurgu yaparak, “Ak siyaset anlayışının başarısının altında yatan temel sebeplerden birisi, belki en başta geleni, teşkilat mensuplarına hakim olan kardeşlik hukukudur. Biz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada nizadan uzak duracağız. Davamızın en zirve noktasıyla, en aşağı kademede görev yapan kardeşimiz arasında söylem birliği bulunuyor. Bu noktada, vatandaşa söylenecek en net başkanlık tarifi, sırlı kavram olan istikrarın kesintisiz ülke yönetimine hakim olma anlayışı olacaktır. Zira, istikrar olmadıktan sonra, ülkemizi kalkındırma geliştirme gayretlerinde aksamalar yaşanıyor” dedi.

AKDAĞ: “VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİN!”

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise toplantıda yaptığı değerlendirmede, önce birlik ve beraberlik vurgusu yaptı, ardından da, “İnşallah yakın zamanda bir referandum yapılacak. Bugüne kadar girdiğimiz her seçimden büyük başarılarla çıktık. Bu defada birlik ve bütünlük içerisinde vatandaşımızın teveccühüne yöneleceğiz. Bunun için yapmamız gereken ilk iş, bu tür toplantıları aksatmadan tertip etmek, ama sonuca dönük de beyin fırtınası estirmektir” diyerek partililerine hedefi gösterdi.

Teşkilatların ivedilikle milletle, vatandaşla buluşmasını isteyen Akdağ, “Teşkilatlarımız her türlü zor şartlar altında seçim zamanları yaşamış ve başarılı olmuştur. Bu defa da aynı şevk ve heyecanı bekliyoruz. Şunu biliyorum ki, Erzurumlu hemşerilerimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ak Partimize sevdalıdırlar. Ancak, bu onlara yönelmeyeceğiz, gidip meramımızı anlatmayacağız anlamına gelmez. Tam tersi, bizin onların ayaklarına gitmemizi çok daha gerekli kılar” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.