Dolar 32,5885
Euro 34,8412
Altın 2.508,17
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

ALTINOK, MEMLEKET HASRETİ GİDERİYOR

ALTINOK, MEMLEKET HASRETİ GİDERİYOR
3 Haziran 2017 15:05

İNCELEME ve ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, hem şehrin sorun ve sıkıntılarıyla ilgili bilgiler topluyor ve hem de memleket hasreti gideriyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı birimleri ziyaret eden, kurum yetkililerinden brifing alan Genel Müdür Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i  deziyaret etti.

Vali Seyfettin Azizoğlu ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ile birlikte, yapımı devam eden yeni emniyet müdürlüğü binasını gezen Genel Müdür Altınok, daha sonra beraberindekilerle birlikte Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Sekmen, “Genel Müdürümüz Selami Altınok, Erzurum’un yetiştirdiği en önemli bürokratlardan biridir. Vali, İstanbul İl Emniyet Müdürü, İçişleri Bakanı, Bakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı görevlerini büyük bir başarıyla ifa eden değerli hemşerimiz, şu an da Emniyet Genel Müdürü olarak terörle mücadelede etkin ve önemli başarılara imza atıyor. Dadaşlar onunla gurur duyuyor. Kendisinin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.