Dolar 32,5963
Euro 34,8549
Altın 2.496,68
BİST 9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

ANLATIYOR, İKNA EDİYOR, PARTİ ROZETİNİ ANINDA TAKIYOR

ANLATIYOR, İKNA EDİYOR, PARTİ ROZETİNİ ANINDA TAKIYOR
16 Mayıs 2018 11:50

İYİ Parti’nin en çalışkan aday adaylarından Eczacı Canan Uçar, ilçe gezileri sırasında sadece partisinin yapacaklarını anlatmakla kalmıyor, aynı zamanda ikna ettiği vatandaşı, yakasına parti rozeti takarak “seçmen transferi” de gerçekleştiriyor.

Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Partili Canan Uçar, Ramazan öncesinin son çaylarını dün Aşkale’de vatandaşlarla yudumlarken, yapacakları hizmetleri de bir bir sıraladı.

Aşkale’de el sıkılmadık esnaf bırakmayan Uçar, ilçenin ihlam edilen sorunlarının İYİ Parti iktidarıyla çözüme kavuşacağını ifade etti.

ERZURUM’DA HER ŞEY TERSİNE DÖNMÜŞ

Erzurum’un tüm ilçelerinde olduğu gibi, Aşkale’de de işsizliğin çok önemli bir sorun olduğunu belirten Uçar, “Dünyanın hemen her yerinde, şehirlerarası yol güzergahı üzerinde kurulu bulunan bütün yerleşim birimleri gelişirken, Erzurum’da bunun tam tersi yaşanıyor. Bırakın şehirlerarasını, uluslararası karayoul üzerinde bulunan Aşkale, Pasinler ve Horasan’da bugün geri kalmışlığın, ihmal edilmişliğin hüznü yaşanıyor. Biz, bu ilçelerimize de hakettiği değeri vermek için yola çıktık. İnşallah İYİ Parti iktidarıyla Erzurum ve ilçeleri şaşalı günlere kavuşacak. Millet ittifakıyla ise topyekün bir kalkınma hamlesinin ilk ışığı Erzurum’da yanacak” dedi.

ASFALT DÖKMEYLE KALKINMA OLMAZ

Tüm gezilerinde olduğu gibi, Aşkale’de de ikna ederek, İYİ Parti’ye transfer ettiği seçmenlerin yakasına, parti rozetlerini eliyle takan Canan Uçar, “İktidar, Aşkale dahil Erzurum’un tüm ilçelerine ufak dokunuşlar yaparak milletin gözünü boyamış. Gittiğimiz her yerde, işsizliği önleyecek, o ilçeye katma değer sağlayacak bir yatırım görmedik. Asfalt dökmek ve kaldırım taşı döşemekle kalkınma olacaksa vay halimize. Vatandaş da artık her şeyi görüyor ki, yanımızda yerini alıyor, bizimle aynı kulvarda yürümek için yola çıkmak istiyor. Anında kendileri ile kucaklaşıyor, yakalarına parti rozetlerini takarak birlikteliğimizi perçinliyoruz. Biz İYİ Parti olarak dersimize çok iyi çalıştık, çalışıyoruz. Artık değişim zamanı geldi. Aşkaleli hemşerilerimden destek istiyorum. Partimizin iktidarında gerek özgürlükler noktasında gerekse ekonomik gelişmişlikte Aşkale İYİ olacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.