Dolar 32,5993
Euro 34,8293
Altın 2.495,94
BİST 9.463,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

ATASEVER DE PASİNLER’İ İSTİYOR

ATASEVER DE PASİNLER’İ İSTİYOR
17 Kasım 2018 22:25

“HİBE proje” dendiğinde ilk akla gelen isimlerden birisi olan ve siyasete atılmadan önce Erzurum Valiliği bünyesinde kurulu bulunan Proje Koordinasyon Merkezi Erzurum-Erzincan-Bayburt Kalkınma Birliği- Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği, Sosyal Destek Programları-SODES İl Koordinatörü olarak görev yapan 39 yaşındaki İlhami Atasever, Ak Parti’den Pasinler Belediye Başkan Aday Adayı oldu. “Doğduğum ilçeme hizmet etmek için yola çıktım. Bir fırsat doğarsa, giderek hantal bir köye dönüşen Pasinler’i projeye boğacak, yapılacak yatırımlarla yeni iş alanlarının ortaya çıkmasını sağlayacak, dolayısıyla ilçemizi, eskiden olduğu gibi, mutlu insanların yaşadığı bir yerleşim yeri haline getireceğim” dedi.

İMKAN YAKALAMAK İSTİYORUM

Hayata genç yaşta atılan, devlet organlarının değişik birimlerinde çalışarak deneyim kazanan iki çocuk babası İlhami Atasever, edindiği bilgi birikimini şimdi ilçesi Pasinler’in kalkınması ve sorunlarını aşması adına kullanmak istiyor. “Pasinler’in değişimi dönüşümü ve gelişimi için yola çıktım” diyen İlhami Atasever, projelerinin hazır olduğunu söyledi, “Bu projeleri hayata geçirecek imkanı ele geçirirsem, Pasinler’de değişimin de, dönüşümün de nasıl gerçekleşeceğini herkes görecektir” diye konuştu.

Siyaseti “halka hizmetin bir aracı” olarak gördüğünün altını çizen Atasever, ecrzurumdanhaberler.com’a yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

PASİNLER’İ AYAĞI KALDIRIRIZ

“- Ülkelerin, şehirlerin ve doğal olarak insanların yararlanabileceği 180 farklı hibe proje kanalı var. Bu kanalların neler olduğunu, hangi projelerin onaylanma şansının çok daha yüksek bulunduğunu iyi biliyorum. Proje benim işim. Erzurum’un bir zamanlar gerçek anlamda mesire yeri olan, insanların aileleriyle gelip çadır kurdukları ve yaz tatillerini geçirdikleri bir ilçe olan Pasinler, ne yazık ki, mazisini arıyor. Sadece bir turizm merkezi değil, aynı zamanda patatesi, lahanası, ayçiçeği, kabağı, fasulyesiyle de Erzurum’un bir sebze deposu niteliğinde olan Pasinler’i kalkındırmak, önündeki sorunları aşmak, ancak ortaya konacak, uygulanabilirliği yüksek projeleri hayata geçirmekle mümkün olur. Bunun için göreve talip olduk. Rabbim hakkımızdan hayırlı olanı neyse onu nasip etsin.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.