Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C

AZİZOĞLU: HALEP’TE YAŞANAN İNSANLIK AYIBI SON BULSUN İSTİYORUZ

AZİZOĞLU: HALEP’TE YAŞANAN İNSANLIK AYIBI SON BULSUN İSTİYORUZ
11 Ocak 2017 17:57 | Son Güncellenme: 11 Ocak 2017 17:58

ERZURUM Valiliği tarafından, “Halep’te İnsanlık Ölmesin” sloganıyla organize edilen ve halkın bağışlarıyla ciddi katkı sağladığı kampanyada toplanan yardım malzemeleri, düzenlenen törenle Halep’e gönderildi.

Yatak, battaniye, çeşitli gıda ve giyim malzemelerini taşıyan ve 13 TIR’dan oluşan yardım kervanı, İstasyon Meydanında düzenlenen törenin ardından AFAD Müdürlüğü koordinatörlüğünde dualarla yola çıkarıldı.

Vali Seyfettin Azizoğlu, törende yaptığı konuşmada Erzurum ve Anadolu’nun geçmişte çok zorluklar çektiğini hatırlattı. “Zulüm görenlerin halinden ancak zulmü yaşayanlar anlarlar” diyen Azizoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:
“- Halep’te yaşanan zulme, kayıtsız kalamazdık. Kolları sıvadık ve çalışmalara başladık. Sağolsun halkımız ve senafımız da kampanyamıza ciddi destek verdi. Yaşanan zulüm ve trajedi inşallah yakında son bulur ve orada yaşayan kardeşlerimiz huzura ve barışa kavuşur. Yardım kervanını tez zamanda oraya ulaştıracağız. Erzurum olarak Türkiye olarak kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Törene, Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, Erzurum İl Afet ve Acil Durum Müdürü Selahattin Karslı, İl Müftü Vekili Celal Büyük,kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.