Dolar 32,4752
Euro 34,9525
Altın 2.437,31
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 20°C

BAĞIŞLARIYLA JEST YAPTILAR

BAĞIŞLARIYLA JEST YAPTILAR
26 Şubat 2018 06:36

TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de yürüttüğü mücadele, vatandaşı da harekete geçirdi. TSK Güçlendirme ve TSK Mehmetçik Vakfı’na giderek artan bağışlarıyla “yanınızdayız” mesajı veren çeşitli kişi ve kuruluşlar, hassasiyetlerini gözler önüne sererken, Erzurum’da da Kereste İmalatçılar Odası’ndan, “çorbada bizim de tuzumuz bulunsun” denilerek, bağış desteği geldi.

TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliği’ni ziyaret ederek, Erzurum Kereste İmalatçıları Odası ile Mahrukatçılar Odası esnafı adına bağışta bulunan Erzurum Kereste İmalatçıları Odası Başkanı Mustafa Kumbasar’ın gösterdiği hassasiyetin kendilerini, şehit ailelerini ve gazileri çok mutlu ettiğini belirten TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri Topdağı, kendilerine teşekkür etti.

ESNAF BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Bağışlarını yaparken, “Bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanca yaptıkları fedakârlığın karşılığının hiçbir bedelle ödenemeyeceğini” ifade eden Mustafa Kumbasar; “Bizler için canlarını feda eden ve gazi olan, vatanın yiğit evlatlarının ailelerine yapılacak yardımlara destek olmak amacıyla başlattığımız kampanyaya Kereste İmalatçıları Odası ve Mahrukatçılar Odası esnafımız çok büyük ilgi gösterdiler. Bizler biliyoruz ki; huzur içinde yaşıyor, çalışıyorsak; bunu, her türlü koşulda vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için görev yapan Mehmetçiklerimize borçluyuz. Onların hakkını ödememiz mümkün değil, ancak hiç olmazsa kalben onlarla birlikte olduğunu göstermek istedik. Onlar için ne yapsak azdır. Tüm askerlerimize ve emniyet güçlerimize sağlık ve başarılar diliyoruz. Allah hepsini korusun, görevlerinde başarılar nasip etsin” dedi.

MEHMETÇİK ADINA TEŞEKKÜR

Kereste İmalatçıları ve Mahrukatçılar Odaları’nın yaptıkları bağışın kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Sabri Topdağı, duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

“Sizler; yurdumuzun ve milletimizin güvenliği, huzuru ve refahı için canlarını hiçe sayarak şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerimizin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile malul gazi ve engelli Mehmetçiklerimize sosyal ve ekonomik destek sağlayan, çocuklarına üniversiteyi bitirene kadar yardım yapan, gücünü yüce milletimizin üstün insanlık ve yardımlaşma duygusundan alan Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na yaptığınız bu bağış ile çok anlamlı bir katkı sağladınız. Sizlere tüm şehit/vefat ailelerimiz, malul gazi ve engelli Mehmetçiklerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve gazilerimizden ebediyete intikal etmiş olanları rahmetle anarken, şehit ailelerimize, malul gazilerimize, vefakâr bağışçılarımıza ve tüm Mehmetçiklerimize sağlık ve esenlikler diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.