Dolar 32,3656
Euro 34,9702
Altın 2.326,16
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

BAKAN İSTEDİ; MÜDÜR, BAŞKAN’I ZİYARETE GİTTİ

BAKAN İSTEDİ; MÜDÜR, BAŞKAN’I ZİYARETE GİTTİ
29 Mart 2017 15:08

SAĞLIK Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın talimatıyla Erzurum Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik, “Aziz vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimizin aileleri ile yaralanan gazilerimiz ve onların aileleri bizim için çok kıymetlidir” dedi.

Ülkemizin içte ve dışta güvenliğini sağlamak, vatan ve bayrak için mücadele ederek canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri ile bu dava uğruna yaralanan gazilerimiz ve onların eş ve çocuklarının sağlık hizmetlerinin aksamaması ve sağlıkla ilgili taleplerinin anında karşılanması için İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti.

Şehit ve Gazilerimizin aileleri baş tacımız..!

Erzurum Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hatem Tetik ile Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül’ü ziyaret ederek, sohbet eden İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, şehit ve gazilerin ailelerinin sağlıkla ilgili ihtiyaç ve taleplerinin karşılanması için her türlü göreve hazır olduklarını yineledi. 

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın bu hususta kendilerini görevlendirdiğini kaydeden Vançelik, şunları söyledi. ”Böylesine kutsal bir dava için can veren şehitlerimiz ve gazilerimiz ile onların ciğer pare aileleri bizim için de çok kıymetlidir. Sağlıkla ilgili bize düşen her türlü görevi yapmak bizim onurumuzdur. Onların bize emanet ettiği eş ve çocukları bizim de en kıymetlimizdir.”

Serhat Vançelik; “Sağlık Bakanımızın bize verdiği talimatla şehit ve gazilerimizin ailelerinin sağlıkla ilgili her türlü tedavi ve diğer hizmetlerini yerine getirmek amacıyla dernek başkanlarımızı ziyaret ettik. Kendilerine bu konuda şehit ve gazilerimizin ailelerinden gelecek isteklerin karşılanması için üzerimize düşen göreve hazır olduğumuzu ilettik.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.