Dolar 32,5811
Euro 34,8042
Altın 2.505,56
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

BANKAYA GİDERKEN YANINIZA ÇAY, KAHVE ALMAYI UNUTMAYIN!

BANKAYA GİDERKEN YANINIZA ÇAY, KAHVE ALMAYI UNUTMAYIN!
6 Şubat 2018 17:50 | Son Güncellenme: 6 Şubat 2018 17:56

QNB Finansbank Erzurum Şubesi’ne yolu düşenler, kendilerine sıranın gelmesi için en az 40-45 dakika beklemek zorunda kalıyorlar.

Müşteri yoğunluğuna göre, bekleme süresinin zaman zaman bir saate kadar çıktığını belirten müşteriler, “İşin kötüsü sıra beklerken sıkışıyor, susazıyor, ama sıramızı kaybetme korkusuyla yerimizden kıpırdayamıyoruz” dedi, banka yetkililerini önlem almaya çağırdılar.

Bankadaki bekleme süresinin fazlalığından kaynaklanan şikayetlerin artması üzerine, biz de bugün (6 Şubat 2018) saat 15.00 sıralarında QNB Finansbank Erzurum Şubesi’ne giderek fişimizi aldık ve sıraya girdik.

Bizim gibi, bankada çok sayıda müşteri vardı. Gişeler de hiç ara vermeden, bir müşteriyi gönderiyor, diğerini çağırıyordu.

SIRA 35 DAKİKAYA ANCAK GELDİ

Böylesine tempolu çalışmaya rağmen, bize sıra saat 15.38’de, yani fişimizi aldıktan tam 35 dakika sonra geldi.

QNB Finansbank Erzurum Şubesi’nden çıktıktan sonra, Vakıf Bank’ın Gürcükapı Şubesi’ne uğradık. Acaba orada da bu kadar bekleyecek miydik?

Hıç de korktuğumuz gibi olmadı ve en çok 4 dakika sonra bize sıra geldi.

QNB Finansbank Erzurum Şubesi’nde yaşanan yoğunluğun beraberinde bazı sıkıntıları da getirdiğini belirten vatandaşlar, “Sırada beklemek sabır istiyor. Öyle insan var ki, kuyrukta beklerken susayabiliyor, tuvalet ihtiyacı duyabiliyor ve hatta acıkabiliyor. Ancak yakında bir büfenin, bir bakkalın olmayışı, bu arada ‘sıram gelir’ endişesi, insanları yerinden kıpırdatmıyor. Bundan böyle bankaya gelirken yanımızda termos ile çay, kahve getireceğiz. Banka yetkililerinin, bu çileyi sonlandırması için önlemler alması gerekiyor. Teknoloji çağında yaşıyoruz. Böylesi bir zulüm, Finansbank’a yakışmıyor” dediler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.