Dolar 32,3835
Euro 35,0225
Altın 2.326,63
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

BAŞARI GRAFİĞİMİZ GİDEREK YÜKSELİYOR

BAŞARI GRAFİĞİMİZ GİDEREK YÜKSELİYOR
29 Eylül 2016 17:05

01-edtr

YAYIN hayatında birbuçuk ayı geride bırakan erzurumdanhaberler.com’un başarı grafiği giderek tırmanıyor. İzlediği ilkeli yayın politikasıyla 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanan erzurumdanhaberler.com’a son bir haftada 78 binin üzerinde erişim olması, mutluluğumuzu perçinledi, yorgunluğumuzu unutturdu.

YAYIN POLİTİKASI BENİMSENDİ

Yayına başladığı günden itibaren farklı haberciliği ile memleket meselelerini gündeme taşıyan ve sorunlara çözüm yolları bulma gayreti içinde olan erzurumdanhaberler.com, takipçileri ile de diyalog içine girerek, okur-yazar ortaklığı oluşturdu. Şimdiye kadar takipçilerinden özel olarak gönderilen çok sayıda haber ve fotoğrafı, “sizden gelenler” başlığı altında yayınlayan erzurumdanhaberler.com, internet gazeteciliğine farklı bir çehre kazandırdı.

POLEMİKLERDEN KAÇINIYORUZ

Kimseyle yarış içine girmeyen ve polemiklerden kaçınan, basın ahlak kurallarını da kendisine ilke edinen erzurumdanhaberler.com, Erzurum’un tanıtımı adına da gayret gösteriyor. Paylaştığı fotoğraf ve videoları binlerce kişi tarafından beğenilen erzurumdanhaberler.com’un Genel Yönetmeni Öztürk Akkök, okur ve takipçilerini daha fazla desteğe ve paylaşım yapmaya çağırdı.

“Yaşadığınız yerlerde, mahallelerinizde, caddenizde veya sokağınızda gördüğünüz olumsuzlukları ya da güzellikleri bizimle paylaşın. Erzurum’u hep birlikte layık olduğu yere taşıyalım” diyen Akkök, hedeflerinin ilk etapta haftada en az 200 bin kişiye ulaşmak olduğunu belirtti ve “Bu hafta 78 bin erişimin olmasının yanında sayının giderek de tırmanması, hepimizi çok mutlu etti. Şimdi önümüze 200 bin barajı koyduk. Bu sayıya ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.