Dolar 32,5047
Euro 34,5967
Altın 2.492,34
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 18°C

BAŞKAN MEHMET, BAŞKAN MEHMET’İ AĞIRLADI

BAŞKAN MEHMET, BAŞKAN MEHMET’İ AĞIRLADI
19 Aralık 2018 19:29

CUMHURBAŞKANI ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Mehmet Sekmen, parti il binasına gitti ve İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e başvuru dilekçesi verdi. Sekmen, burada yaptığı değerlendirmede, Erzurum’da aday göstermeyen MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkürü ihmal etmedi.

Adaylık dilekçesini teslim ettikten sonra basın mensuplarına bir değerlendirme yapan Mehmet Sekmen, yapılan her seçimin, bir önceki seçime oranla çok daha demokratik bir ortamda gerçekleştiğini söyledi. Mart ayında yapılacak seçimlerde partisi tarafından yeniden aday gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti de ifade eden Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

“- Halkımızın bu seçimde de desteğini bizden yana esirgemeyeceğine inanıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Erzurum yine Ak Parti’nin yanında olacaktır. MHP bazı şehirlerde aday göstermedi. Başta Devlet Bahçeli olmak üzere, tüm yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Allah bu seçimleri hayırlı uğurlu etsin. Biz sadece Ak Partililer’in değil, farklı partilere gönül vermiş vatandaşlarımızın oylarına da talibiz. Halkımız desteklerini bizden esirgemeyecektir. Bugün il başkanlığı binamıza aday müracaatına geldim. Adaylığımızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz de yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, yeniden müracaatta bulunuyor. Bu başvurunun hem partimize, hem şehrimize, hem ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Erzurum, siyaset adamlarının eskiden beri değer verdiği bir şehir olmuştur. Bu seçimde de, bundan öncekilerde olduğu gibi, yine iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen adaylık dilekçesini İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e teslim etti. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.