Dolar 32,3263
Euro 35,1256
Altın 2.296,88
BİST 9.051,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C

BATAKHANEYDİ LÜKS BİR YATAKHANE OLDU

BATAKHANEYDİ LÜKS BİR YATAKHANE OLDU
19 Ocak 2021 08:08

HİZMETE açıldığı yıllarda Hasankale’ye ayrıcalık katan, halk arasında kısaca “turistik” diye adlandırılan, gerçekten de o özelliğe sahip olan, kaliteyi ön planda tutan hem barınma ve hem de kaplıca hizmetinde adından sıkça söz ettiren otel, Çılgın Hasankaleli’nin çılgın projesiyle yeniden hayat buldu.

BAŞKAN DÖLEKLİ EL ATTI

Kötü işletmecilik, ilgisizlik ve bakımsızlıktan tel tel dökülen, son zamanlarında yığınla yanlış işe mekan olan, fuhuş yatağına dönüşen turistik otel, ailelerin uzak durduğu, önünden geçilemez bir batakhane halini almıştı. Varlığıyla Hasankale’yi Erzurum’un çoğu ilçesinden birkaç adım birden öne çıkartan bir zamanların özellikli oteline Ahmet Dölekli, Pasinler Belediye Başkan’ı olduktan sonra el attı.

YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRDI

Oteli tefecilerin elinden alabilmek için büyük mücadeleler veren, dillendirdiği projeleriyle de halk arasında “ÇIgın Hasankaleli” diye anılmaya başlayan Başkan Dölekli, hukuki sorunları giderdi, ardından da bir büyük proje yaptırarak turistik tesisse yeni ve farklı bir çehre kazandırdı.

ADINA YAKIŞIR HALE GELDİ

İç ve dış düzenlemeleriyle Kale Otel’i Işıl Işıl hale getiren, toplam 32 odalı tesisi Hasankale’nin adına yakışır bir mekana dönüştüren, odalarını, lobisini, restoranını kalite malzemelerle yeniden tefriş ettiren Başkan Dölekli, bir radikal karar daha aldı ve otelin kaplıca kısmını iptal ettirerek son derece lüks aile kabinlerine dönüştürdü.

Çılgın projelerini devam ettiren Başkan Dölekli, iptal edilen turistik kaplıcanın yerine de otelden bağımsız yeni bir kaplıca inşaatı başlattı. İç ve dış mekanlarda başlatılan çalışmaların devam ettiği Hasankale’de, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan termal otelin de hizmete girmesiyle birlikte Pasinler, sadece bölgenin değil, ülkenin önemli bir termal merkezi haline gelecek. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.