Dolar 32,3845
Euro 35,2418
Altın 2.324,32
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

BAYTAR VE NOBRE’DEN DERBİ YORUMU

BAYTAR VE NOBRE’DEN DERBİ YORUMU
18 Kasım 2016 14:25

derbii

 

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe – Galatasaray derbisinin heyecanı BB Erzurumsporlu futbolcular Mert Nobre ve Engin Baytar’ı da sardı.

ERZURUMDANHABERLER / SPOR – Uzun yıllar Fenerbahçe’de futbol oynayan Mert Nobre, derbi öncesi yaptığı değerlendirmede, “Derbiler çok farklı atmosferlerde oynanır. Zor maçlar olur. Bence Fenerbahçe daha iyi gibi. İnşallah Fenerbahçe 2-1 kazanır” dedi. Nobre, Galatasaray kalecisi Muslera’nın dünyanın en iyi kalecilerinden birisi olduğunu belirterek, “Volkan da çok iyi bir kaleci. Uzun yıllardır Fenerbahçe’nin kalesini koruyor. İki takımın da çok iyi kalecisi var. Zor maç olacak” dedi.

Galatasaray’ın eski futbolcularından Engin Baytar ise, “Konsantresi ayrı bir maç. Fenerbahçe Galatasaray derbileri çok farklı oluyor. Heyecanı atmosferi çok farklı olur. Derbide oynayacak oyuncuların çok heyecanlı olduğunu düşünüyorum. Hiç biri en az bir haftadır heyecandan uyuyamıyordur. Çok güzel bir derbi olmasını dilerim. Seyir zevki yüksek olur. Derbilerin favorisi yoktur. Galatasaray Kadıköy’de tedirginliği olabilir. Bu sefer işin ters olduğunu düşünüyorum. Tedirgin olacak taraf Fenerbahçe olacaktır. Galatasaray daha rahat çıkacaktır. Fenerbahçe’nin önemli eksikleri var” diye konuştu.

Bu arada Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumsporspor hafta sonunda kendi sahasında Anadolu Üsküdar sporu ağırlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.