Dolar 32,3799
Euro 35,1599
Altın 2.323,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

BB ERZURUMSPOR-ERÇİMSAN REKLAM SAVAŞI

BB ERZURUMSPOR-ERÇİMSAN REKLAM SAVAŞI
30 Eylül 2016 18:00

01-byleydi

02-asimdi

ÜLKENİN en büyük sanayi kuruluşları sıralamasında ilk 100 arasında bulunan ERÇİMSAN ile BB Erzurumspor yönetimi arasında polemik yaşandığı, Kazım Karabekir (Cemal Gürsel) Stadı’ndaki ERÇİMSAN reklamlarının üzerinin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e şükran ifadelerinin yeraldığı devasa büyüklükte bir branda ile kapatılması sonucunda ortaya çıktı.

Kazım Karabekir (Cemal Gürsel) Stadı’nın, güney cephesindeki duvarlarında ERÇİMSAN reklamlarını görmeye alışkın insanlar, son birkaç gündür, üzerinde “BB. ERZURUMSPOR’A MADDİ VE MANEVİ HER TÜRLÜ DESTEĞİ VEREN ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET SEKMEN’E ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ” yazılı bir branda ile yüzyüze geliyorlar.

Bu ilginç uygulamanın nedenlerini merak edenlere ilk bilgi notu, BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan’dan geldi.

Başkan Demirhan, düzenlediği basın toplantısında, ERÇİMSAN’ın, kendileri ile değil de, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile reklam anlaşması yapmış olmalarından duydukları üzüntüyü dile getirdi. Başkan Demirhan, toplantı sonrasında bir değerlendirme de erzurumdanhaberler.com’a yaptı. Başkan Demirhan, yaptığı özel değerlendirmede şunları söyledi:

YÖNETİM OLARAK KARAR ALDIK!

“Kazım Karabekir’in o duvarı ve stadyumun diğer bölümleri, BB Erzurumspor olarak bizim gelir elde edebileceğimiz yerlerdir. Çok sevdiğim, Erzurum’un has insanlarından birisi olarak gördüğüm Lütfü Yücelik, Gençlik Spor ile anlaşacağına bize gelseydi. Erzurumspor olarak iyi bir takım kurduk, hedefimizi belirledik. O hedefe ulaşmak için, ERÇİMSAN dahil herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bakın, belki size garip gelebilir! SMS yoluyla 5 lira destek veren taraftarımızın o samimi desteğini duydukça, gördükçe mutlu oluyorum. Doğruyu söylemek gerekirse ben, BB Erzurumspor Başkanı olarak, ülkenin marka sanayi şirketlerinden birisi haline gelmiş ERÇİMSAN’ın reklamını futbolcularımızın formalarında, göğslerinde görmeyi çok isterdim. ERÇİMSAN’dan, dolayısıyla Lütfü ağabeyiden beklentilerimiz karşılık bulmayınca, biz de yönetim olarak böyle bir tepki kararı aldık ve o brandayı ERÇİMSAN reklamlarının üstüne çektik.”

Öte yandan, Aşkale Çimento hukukçularının, BB Erzurumspor Yönetimi’nin yapılan brandalı protesto uygulamasını mahkemeye taşıdıkları öğrenildi.

ERZURUMDANHABERLER.COM OLARAK DİYORUZ Kİ;

erzurumdanhaberler.com olarak, insanlarımızın her zamankinden çok daha fazla birliğe, beraberliğe ve huzura ihtiyaç duyduğu bir döneminde, Erzurum’un marka olmuş iki önemli kuruluşu arasında yaşanan polemiğin kimseye birşey kazandırmayacağı inancımızı kamuoyu ile paylaşmayı önemli görüyoruz. Bünyesinde çok sayıda fabrikayı barındıran ERÇİMSAN, bu şehrin yüzakı kurumlarından birisidir. BB Erzurumspor da, spor camiasının şampiyonluk özlemlerini gidermiş, gidermekle kalmamış, önüne çok daha büyük hedefler koymuş ve bu büyük hedefe kitlenmiş bir kulübüdür. Et ve tırnak gibi, biri biri ile bütünleşmiş, her ikisinin de adının önünde Erzurum ifadesinin bulunduğu bu güzide kurumlarımızı ve yönetimlerini, daha sakin olmaya, daha akılcı davranmaya, dolayısıyla birliğe ve beraberliğe davet ediyor, ilk adımın da BB Erzurumspor Yönetimi tarafından, “tepki brandası”nın kaldırılarak atılması gerektiğini kamuoyu ile paylaşmayı görev sayıyoruz. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.