Dolar 32,3697
Euro 35,0071
Altın 2.325,73
BİST 9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

BB ERZURUMSPOR, HEPİMİZİ GURURLANDIRDI

BB ERZURUMSPOR, HEPİMİZİ GURURLANDIRDI
24 Mayıs 2017 21:16

GÜMÜŞHANESPOR ile BB Erzurumspor’un final maçını, İstanbul’da, Beşiktaş Vodafone Arena tribünlerinden izleyen ve heyecanı, taraftar ile birlikte yaşayan Vali Seyfettin Azizoğlu, maç sonrasında yayınladığı mesajda, sevincini gizlemedi.

BB Erzurumspor’un, çok önemli bir başarıya imza attığını belirten Vali Azizoğlu, mesajında şunları söyledi:

“- Geçtiğimiz yıl Türkiye Üçüncü Ligi’nde şampiyon olan ve Spor Toto İkinci Ligi’ne çıkan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a, bu lig de küçük geldi.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan, ancak evinde kaybettiği puanlar yüzünden, hedefine play-off maçları sonunda ulaşan BB Erzurumspor, İstanbul’da, Vodafone Arena’da rakibi Gümüşhanespor’u yenerek sadece hedefine ulaşmakla kalmadı, 7’den 70’e hepimizi sevince boğdu.

Şampiyonluğun elde edilmesinde en büyük pay hiç şüphesiz sezon boyunca kar demeden, soğuk-sıcak, yağmur, çamur demeden mücadele veren futbolcularımız başta olmak üzere, teknik kadronun ve yönetimindir. Bu büyük başarıda emeği olan herkesi ve Kulüp Başkanı Ali Demirhan’ı gönülden kutluyorum.

Farklı liglerde mücadele eden ve iki sezon üst üste, şampiyon olan takım sayısı dünya genelinde son derece azdır. BB Erzurumspor, bir sezon önce üçüncü ligde, şimdi de ikinci ligde şampiyon olarak çok önemli bir başarı elde etmekle kalmamış, yıllardan beri başarıya susamış taraftarını da sevince boğmuştur.

Bölgesinin hiç şüphesiz en büyük ve merkezi şehri olan Erzurum, futbolda özlemini duyduğu yere doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Tüm arzumuz, önümüzdeki yıl da yine böyle bir sevinci, “Süper Lig’e çıktık” diyerek yaşamak ve kırılması güç bir rekora imza atmaktır.

Hem Erzurum ve hem de BB Erzurumspor, bu başarıyı yakalayacak güce, isteğe ve donanıma sahiptir.

Final maçının oynandığı Vodafane Arena Stadı’nı dolduran BB Erzurumspor ve Gümüşhanespor taraftarlarına, takımlarını maç boyunca dostane bir havada centilmence destekledikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.

Bize bu sevinci, bu onuru, bu mutluluğu yaşatanlara, BB Erzurumspor’un Onursal Başkanı sayın Mehmet Sekmen’in şahsında tüm Erzurumlulara teşekkür ediyor, bu ve benzeri başarıların sürekli olması dileği ile selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.