Dolar 32,3697
Euro 35,0071
Altın 2.325,73
BİST 9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

BB ERZURUMSPOR YÖNETİMİNDE BÜYÜK ÇATLAK!

BB ERZURUMSPOR YÖNETİMİNDE BÜYÜK ÇATLAK!
26 Mayıs 2017 07:03 | Son Güncellenme: 26 Mayıs 2017 07:07

DAHA şampiyonluk türküleri tam söylenmeden, herkesin büyük zaferi iliklerine kadar hissedip, yaşayamadığı bir günde, BB Erzurumspor yönetiminde ortaya çıkan kriz, ister istemez herkese “Kulüpte neler oluyor?” dedirtti.

KIVILCIMI CELAL EMRAH YÜCE ÇAKTI

Gözleri bir anda BB Erzurumspor Yönetimi’ne çeviren olayların kıvılcımı, akşam saatlerinde sosyal medyada çakıldı. BB Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyesi Celal Emrah Yüce, sosyal paylaşım sitesinde, Başkan Ali Demirhan’ın görevinden istifa ettiğini ve Erzurum’u terkettiğini duyurdu. Yüce, yazdığı mesajında şunları öne sürdü:

ALİ BAŞKAN’A KOMPLO KURULDU İDDİASI

“Ali Başkan’a şampiyonlukdan sonra yine komplolar kuruldu ve malasef yaklasik 15 dk önce şehirden ayrildı. Gitmeden önce beni arayıp, artık yorulduğunu ve yorulmasının sebebinin de; Zafer Aynalı ve onunla beraber hareket eden insanların olduğunu soyledi. İstifa ettiğini ve bu insanlar temizlenmediği sürece kesinlikle bir daha geri dönüşü olmadigini soyledi!! Sözün bittigi yerdeyiz.”

Celal Emrah Yüce’nin bu açıklaması, sosyal medyayı karıştırmaya yetti. Çok sayıda taraftar, Başkan Ali Demirhan’dan yana destek mesajları atarken, Zafer Aynalı’ya yönelik de ağır eleştiri ve hakaretlerle tepki gösterdi.

AYNALI: ALGI OPERASYONU BAŞLATILDI

Bu gelişmeler üzerine görüşlerini aldığımız Zafer Aynalı, tepkisini, “Dürüst çalışmanın, işin hamallığını yapmanın bedeli bu olmamalı” diyerek, tepkisini dışa vurdu. Şampiyonluk sevincinin doyasıya yaşanmadığı bir sırada, özellikle de sosyal medya üzerinden bir “algı operasyonu” başlatıldığını belirten Aynalı, erzurumdanhaberler.com’a şunları söyledi:

“- Ben, BB Erzurumspor Yönetiminde, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mehmet Sekmen’i temsilen yer alıyorum. Başkanımız, hemen her gün bizden rapor alıyor. Biz de bir karar vereceğimiz zaman kendisinin fikrini alıyor, görüşlerine başvuruyor, değerlendirmeler yapıyoruz. İki yıldan beri Erzurumspor’un mutfağındayım. Şimdiye kadar çok şeye karşı çıktık, yanlış yapılmasına izin vermedik, ama konuşmadık da. Suskunluğumuz asaletimizdendir. Ali Demirhan eğer benden şikayetçi ise, gitsin Mehmet Sekmen Başkanımız ile konuşsun. Böylesi konuların sosyal medyaya taşınması, son derece yanlıştır. Eğer Ali Demirhan bana karşı çıkıyorsa, dolaylı olarak Mehmet Sekmen’e karşı çıkıyor demektir. Ali Demirhan, 4 defa yönetimi değiştirdi. Bir yerde sorun varsa, o sorunun kaynağı kesinlikle ben değilim. İnanın çok yoruldum. Şu anda da hayli üzgünüm. Konuyla ilgili olarak Başkanımız Mehmet Sekmen ile görüşürseniz, çok daha iyi olur.”

SEKMEN AÇIKLAMA YAPMAYA HAZIRLANIYOR

Başkan Sekmen’in, konuyla ilgili olarak görüşlerini almak için Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Şahin’i aradık. Aynı zamanda Basın ve Halkla ilişkiler Daire Başkanı da olan Şahin, Mehmet Sekmen’in bir basın açıklaması yapma hazırlığı içinde olduğunu belirtti. Sekmen’in, ne Ali Demirhan’ın ve ne de Zafer Aynalı’nın yönetimden ayrılmaması görüşünde olduğunu belirten Şahin, “Ali Demirhan’ın istifası sözkonusu değil. Başkan, zaten Erzurum’dan gidecekti. Ali Demirhan’ın uçak bileti önceden alınmıştı. İddia edildiği gibi, bir tepki gidişi değil bu. Başkanımız, Zafer Aynalı’nın da yönetimde devamından yana, daha detaylı açıklama bugün yapılacak” dedi.

CEVAP BEKLEYEN EN ÖNEMLİ SORU

Tüm bu gelişmeler, akıllara ister istemez, “Ali Demirhan, Zafer Aynalı’yı neden istemiyor? Zafer Aynalı sonuçta Başkan Sekmen’in ekibi içinde yer alan bir bürokrat ve BB Erzurumspor yönetiminde de onu temsil ediyor. Ali Demirhan’ın, ‘Zafer Aynalı’yı istemiyorum’ demesi, dolaylı olarak ‘Mehmet Sekmen’i istemiyorum’ anlamı taşımıyor mu?” sorularını getirdi.

Şimdi gözler Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de. Başkan’ın yapacağı açıklamada neler söyleyeceği ve bu gelişmelerden sonra, nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.