Dolar 32,5945
Euro 34,7759
Altın 2.408,59
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 22°C

BETON YIĞINLARINDAN HERKESE GINA GELDİ

BETON YIĞINLARINDAN HERKESE GINA GELDİ
20 Temmuz 2017 10:51

PALANDÖKEN Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçenin değişik yerlerinde yapımları süren park inşaatlarında inceleme yaptı, “Yeşil alan olabilecek bütün yerleri amacına uygun olarak değerlendiriyoruz” dedi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yaz aylarıyla birlikte bölgedeki parkların revize edilmesi için başlatılan çalışmalar ve yeni 5 parkın yapımını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “ Yaklaşık 8 yıldır sorumluluğumuzun bilinciyle harekât ettik. Çok şükür bugüne kadar amacımızdan ve hedefimiz den şaşmadık. Halkımıza verdiğimiz sözün arkasın da hep durduk park ve yeşil alan olacak tüm alanları amacına uygun bir şekilde değerlendirdik ve değerlendirmeye de devam edeceğiz” dedi.
BU YIL BEŞ YENİ PARK DAHA YAPIYORUZ
Kayakyolu’ndaki Şehitler Parkı’nın iki ve üçüncü etap çalışmalarına başlandığını, Yıldızkent ile Yunus Emre Mahallesi ne de 3 yeni park daha yapmak için kolları sıvadıklarını belirten Başkan Bulutlar,” Kayakyolu Bölgesinde Şehitler Parkı’nı iki ve üçüncü etap projeleriyle Palandöken Dağı’nın etekleriyle buluşturmaya başladık. Sadece bu projemiz 11 bin metrekare alan üzerinde hayat bulmaya başladı. Böylece Palandöken Dağı tüm güzelliğiyle ilçemizle adeta entegre hale gelmiş olacak. Yıldızkent Bölgesinde de 3 yeni park yapımına başladık. Yunus Emre Mahallesi Nergiz Evler Bölgesinde ise bir başka park yapımının startını verdik. Parklarda dinlenme ve mesire alanları, çocuk oyun parkurları, mini futbol ve basketbol sahaları yer alacak. Ayrıca aileler için özel kamelyaları bu parklarda konuşlandıracağız. Spor yapmak isteyen vatandaşlarımız da, yine parklarımızdaki diğer araç ve gereçlerden ücretsiz istifade edebilecekler. 2017 sezonunda hayata geçirilecek park projeleriyle toplamda 25 bin metrekare alanı daha yeşillendirmiş olacağız. Böylece 2009 yılından bu yana ilçede yeşil alan miktarı da 150 dönüme ulaşacak” diye konuştu.

YORUMLAR

  1. ARİF ÖZMEN dedi ki:

    Sayın başkanım birde unuttuğunuz abdurrahmangazi mahallesinede el atsanız inanın beni ve mahalle sakinlerini sevindirirsiniz…