Dolar 32,3535
Euro 35,1812
Altın 2.324,98
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

BIÇAĞIN KEMİĞE DAYANDIĞININ RESMİ!

BIÇAĞIN KEMİĞE DAYANDIĞININ RESMİ!
26 Kasım 2018 11:05 | Son Güncellenme: 26 Kasım 2018 11:14

ERZURUM‘un en büyük ilçelerinden birisi olan Oltu’da, beklediği hizmetleri bir türlü alamayan vatandaşlar, tepkilerini işyerlerine pankartlar asarak dile getirmeye başladılar.

Mevcut belediyeler içinde “en yetersiz”i olarak gösterine Oltu Belediyesi’nden yeterli hizmeti alamayan, zaman zaman da tepkilerini dışa vuran Oltulu vatandaşlar, bu defa da 30 yıldan beri bitirilemeyen 3 kilometrelik çevre yolu için protesto kampanyası başlattılar.

Yolun Karayolları veya Büyükşehir Belediyesi tarafından ivedilikle yapılmasını isteyen vatandaşlar, işyerlerinin ön cephesine, “Sayın yetkililer! İstanbul Boğazı’na her yıl bir alttan – bir üstten milyarlarca liraya malolan yeraltı ve yerüstü köprüler yapılıyor, güzel; Güzel Oltumuz’un 3 km çevre yolu, 30 yıldır bitirilemiyor” yazılı pankart asarak tepkilerini dışa vurdular.

Yerel seçimlerin arefesi sayılacak bir zamana denk getirilerek asılan pankart, vatandaş tarafından ilgiyle karşılanırken, sosyal medyadan görüşlerini dile getiren kimi Oltulular, “Belediye Başkanı 3 dönemden beri işbaşında. Şimdi gidiyor. Bu tepki başkan giderken mi yapılmalıydı! Çok geç kalınmış bir tepki” dediler. Haber: Dursun Murat Aydın

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.