Dolar 32,4809
Euro 34,9665
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 21°C

BİLİMSEL ÇALIŞMALARA DESTEK VERECEĞİZ!

BİLİMSEL ÇALIŞMALARA DESTEK VERECEĞİZ!
13 Aralık 2016 08:54 | Son Güncellenme: 13 Aralık 2016 08:56

74-un

ERZİNCAN Üniversitesi’nde düzenlenen bir dizi etkinliğe katılan, daha sonra da Erzurum’a gelerek Atatürk Üniversitesi’ne konuk olan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, bilimsel araştırma ve çalışmalara destek sözü verdi.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret eden YÖK Başkanı Saraç, Erzurum’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarete, fakülte dekanları ve üniversite yönetimi de eşlik etti.

YÖK Başkanı’na, Atatürk Üniversitesi’nin akademisyen, öğrenci ve personel sayıları hakkında bilgi veren Rektör Çomaklı, fakülte dekanlarını YÖK Başkanıyla tanıştırdı. Üniversite olarak YÖK’ten gelen desteklerden memnun olduklarını belirten Çomaklı, çalışmalarını hızlandırarak bu teşviklerden daha fazla yararlanmayı hedeflediklerini söyledi. 75-rktr

Atatürk Üniversitesi’nin Türkiye ve Doğu Anadolu için çok önemli bir eğitim merkezi olduğunu söyleyen Prof. Dr. Yekta Saraç, üniversitenin hazırlayacağı bilimsel çalışmalarla bulunduğu konumdan daha üst seviyelere çıkacağını belirtti. YÖK olarak, söz konusu bilimsel çalışmalara her zaman destek verdiklerini ifade eden Başkan Saraç, teşviklerin devam edeceğini söyledi.

Ziyaretin ardından Prof. Dr. Yekta Saraç, Rektörlük Şeref Defterini imzaladı. Ardından  Rektör Çomaklı, YÖK Başkanı Saraç’a Atatürk Üniversitesi plaketi, köstekli saat ve Oltu taşı tespihi hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.