Dolar 32,5995
Euro 34,8109
Altın 2.499,43
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

BİNGÖL’Ü TUTABİLENE AŞK OLSUN

BİNGÖL’Ü TUTABİLENE AŞK OLSUN
4 Eylül 2020 18:53

KURUCU il başkanlığı görevini aldıktan hemen sonra kolları sıvayan ve Türk siyasetinin yeni isimlerinden birisi olan DEVA’da ilk ilçe kongresini yaparak dikkatleri üzerinde toplayan Vahit Bingöl, Hınıs’ta da kadrosunu belirledi.

DEVA Partisi olarak Erzurum’da vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını belirten Vahit Bingöl, bir yandan teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamak için yoğun gayret gösterdiğini, bir yandan da ofis kurmak için arayış içinde olduklarını hatırlattı.

HINIS DA TAMAM

Hınıs’ta yaptıkları kongreye malum nedenlerden dolayı katılmadığını, insan sağlığının her şeyden önce geldiğini bildiren Başkan Bingöl, gelen haberlerin kendisini fazlasıyla memnun ettiğini söyledi. Hınıs’ta görevi deneyimli siyasetçilerden Ahmet Güzelbaba’nın üstlendiğini belirten Bingöl, parti il binası için de Cumhuriyet Caddesi üzerinde bir yer bulduklarını, binayı Yakutiye İlçe Başkanlığı ile birlikte kullanacaklarını vurguladı.

Merkez ilçelerden Yakutiye ve Aziziye’de işlemin tamam olduğunu, Palandöken’de de ince eleyip, sıkı dokuduklarını hatırlatan Bingöl, “İl yönetimimizi de belirledik sayılır. Kamuoyunun karşısına herkesin beğeneceği, takdir edeceği kadrolarla çıkacağız. Amacımız Erzurum halkının sesi olabilmek. Bu yönde gayret gösterecek, yılmadan, yorulmadan çalışacağız” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.