Dolar 32,5976
Euro 34,7516
Altın 2.491,67
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C

BİR MELEK, ERZURUM VALİSİ OLDU!

BİR MELEK, ERZURUM VALİSİ OLDU!
21 Nisan 2017 15:23

YİRMİ ÜÇ Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Erzurum Valiliği kolutuğuna oturan Ömer Nasuhi Bilmen İlkokulu 2. Sınıf Öğrencisi Melek Nazlı Karakaya, ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu’nu aradı ve okullarının eksikliklerini gidermesi talimatı verdi.

Beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sami Kır ile Ömer Nasuhi Bilmen İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Çakıcı ve Sınıf Öğretmeni Derya Ünsalar olduğu halde Erzurum Valiliği’ne giden Melek Nazlı Karakaya, görevi Vali Vekili Ahmet Naci Helvacı’dan bir süreliğine devraldı.

Valilik koltuğuna oturan Melek Nazlı Karakaya, önce tüm çocukların 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Atatürk’ün, 23 Nisan’ı çocuklara bayram olarak armağan etmesinin çok anlamlı olduğunu belirten Vali Melek Nazlı, “Bu bayram, Atatürk’ün, biz çocukları ne kadar çok sevdiğinin bir göstergesidir. Onun bize bıraktığı ülkeye ve cumhuriyete sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu konuda söz veriyoruz” dedi.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu’nu arayan temsili Erzurum Valisi Melek Nazlı Karakaya, “Sayın başkanım, okulumuzun önemli eksikleri var. Sizden o eksiklerin giderilmesi noktasında gerekeni yapmanızı istiyorum” talimatı verdi.

Başkan Vekili Tavlaşoğlu’ndan “başüstüne” cevabı alan Melek Nazlı Karakaya, kendisine teşekkür etti.

Görevini başarıyla tamamlayan Melek Nazlı Karakaya ve öğretmenlere, valilikten ayrılışları sırasında çeşitli hediyeler verdi. erzhaber

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.