Dolar 32,5157
Euro 34,9332
Altın 2.423,79
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C

BİR MNG’DE FIRFIRİK ÇEVİRMEMİŞTİ!

BİR MNG’DE FIRFIRİK ÇEVİRMEMİŞTİ!
3 Kasım 2019 18:26

ERZURUM‘un “kıdemli” gazetecileri arasında gelen, “gazetecinin emeklisi olmaz” sözünden hareketle üretkenliğini devam ettiren Vedat Refayeli, Erzurum’un ilk ve tek mizah dergisi Fırfırik’te yayınladığı karikatürlerinden bir demeti, MNG Alışveriş Merkezi’nde sergiledi.

İkinci kişisel sergisinin açılış kurdelasını geçtiğimiz gün MNG Alışveriş Merkezi’nde, 1,5 yaşındaki torunu Ayşe Naz ile birlikte kesen Vedat Refayeli’yi, dostları yalnız bırakmadı.

Toplamda 30 eserin yer aldığı, daha çok yerel konuların mizahi yönden ele alındığı serginin açılışını Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve MHP İl Başkanı Naim Karataş ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz birlikte gerçekleştirdiler.

ZİYARETÇİLERİ İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Yerel Pusula Gazetesi’nde günlük karikatürleri yayınlanan Vedat Refayeli, yerel konuları, yine yerel bir dille mizahlaştırıyor. Çeşitli konuların, sorun ve sıkıntıların karikatürize edilerek daha kolay anlatıldığını belirten Vedat Refayeli, sergiyi gezmeye gelen ziyaretçileri ile de yakından ilgileniyor.

MNG gibi önemli bir alışveriş merkezinde bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan Vedat Refayeli, “Çizimlerimizi yaparken, başta yerel yöneticilerimiz olmak üzere, espiri konusu yaptığımız insanların hoşgörüsüne sığınıyoruz. Fırfırik, sadece sosyal ve ekonomik konulara mizahi yönden yaklaşarak bir önemli görevi yerine getirmekle kalmıyor, aynı zamanda şehir genelinde hoşgörü kültürünün gelişmesine de katkı sağlıyor” dedi. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.