Dolar 32,5752
Euro 35,0138
Altın 2.432,68
BİST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 20°C

BİR YIL GEÇMEDEN DÖKÜLMEYE BAŞLADI

BİR YIL GEÇMEDEN DÖKÜLMEYE BAŞLADI
3 Nisan 2018 11:21

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi’nin sosyal amaçlı projelerinden olan ve geçtiğimiz yıl hizmete açılan Pasinler Şehit Burak Karakoç Bilgievi’nin, daha bir yıl bile geçmeden dökülmeye başlaması görenleri üzerken, yaşanan olumsuzluklardan Başkan Mehmet Sekmen’in bilgisinin olup-olmadığı merak konusu oldu.

Önceki yıl yapımına başlanılan, inşaat döneminde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi tarafından da kontrol edilen Şehit Burak Karakoç Bilgievi’nin internette paylaşılan üç boyutlu render’i ile mevcut halinin hiç de biri biriyle bağdaşır yanı bulunmadığını belirten vatandaşlar, Başkan Sekmen’i yapılan işleri bizzat kontrol etmeye çağırdılar.

Pasinler’de faaliye geçirilen Şehit Burak Karakoç Bilgievi’nin zeminin bozulduğunu, parkelerin dağılmaya başladığını belirten vatandaşlar, “Sosyal faaliyetlerin yürütülmesinde kullanılacak bu evlerin haftasonları kapalı olması da neyin nesi. Neden Pasinler’deki bilgievi kapalı? Bu tür yerler haftasonları daha çok ilgi görürken, bu bilgievinin cumartesi, pazar kapalı olmasını anlamak mümkün değil” dediler.

Büyükşehir Belediyesi’ndeki teknik kadronun ve basın ve halkla ilişkilerden sorumlu görevlilerin, Mehmet Sekmen’i yeterince bilgilendirip-bilgilendirmedikleri de tartışma konusu halini aldı.

Sadece Erzurum’un değil, Doğu Anadolu’nun en geniş imkanlara sahip “tek” kuruluşu olan Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yatırım ve getirdiği hizmetlerin kalitesinin ve maliyetinin mercek altına alınmasını isteyen vatandaşlar, “Acaba ekibi Mehmet Sekmen’i doğru bilgilendiriyor, haberlerden haberdar ediyorlar mı? Erzurum’da yapılanlara ve yaşanılanlara bakıldığında, bir yerlerde ciddi tıkanıklık olduğu her haliyle anlaşılıyor” deyi konuştular. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.