Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

BONZAİ UYARISI!

BONZAİ UYARISI!
31 Ağustos 2016 04:06

güven sbncu

ASLEN Erzurumlu olan ve İstanbul’da yaşayan, uzun yıllar başta Beyoğlu olmak üzere, koca kentin eğlence dünyasında racon kesen, şimdilerde ise mütevazı bir hayat sürdüğünü belirten Güven Sabuncu (50), sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından çok önemli bir konuya dikkat çekti. Erzurum’a uyuşturucu tacirleri tarafından çuvallar dolusu bonzai sokulduğunu iddia eden Sabuncu, başta güvenlik güçleri olmak üzere, anne-babalar ile öğretmenleri “aman dikkat” diyerek uyardı.

İstanbul Fatih’te ticaretle uğraşan 3 çocuk babası Güven Sabuncu’nun, sosyal paylaşım sitesinde yaptığı bonzai uyarısı, hemen herkesin ilgisini çekti. “Bunu yayın gardaşlarım, paylaşmayan kalmasın” uyarısıyla bonzai dehşetine dikkat çeken Güven Sabuncu, şu görüşleri takipçileri ile paylaştı:

“-Çocuklarınıza, çevrenize çok dikkat edin. Hainler, kokusuz, renksiz bu zehri, bonzai uyuşturucusunu Erzurum’a soktular. İlk kullanımdan sonra, kurtuluşu neredeyse imkansız. Sonu vampirlik ve caniliktir. Belirtileri, uyumamak, dişleri sıkmak, konuşmada anormallik ile kendini gösterir. İnsanı kısa sürede zayıflatır, iç organlarını bitirir. Sonu ölüm demektir. Kullananın bunu anlaması imkansızdır. Böyle bir olayla karşılaşırsanız, derhal polise bildirin. Bu, ülkemize karşı yapılan kimyasal bir saldırı, bir savaştır.”

erzurumdanhaberler.com olarak, sosyal medyadan yükselen bu sese kayıtsız kalmadık ve kenti yönetenlere bu sesi, bu feryadı, bu uyarıyı duyurarak, okullar açılmadan tehlikenin bertaraf edilmesi noktasında önlemlerin artırılmasına katkı sağlayalım istedik. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.