Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

BORSA’NIN TALİPLİLERİ ÇOĞALIYOR

BORSA’NIN TALİPLİLERİ ÇOĞALIYOR
14 Eylül 2017 14:55 | Son Güncellenme: 14 Eylül 2017 15:06

SİVİL Toplum kuruluşları’nda (STK) yeni yönetimlerin belirlenmesini sağlamak amacıyla yapılacak seçimlere birkaç ay kala, adaylar da kendilerini yavaş yavaş göstermeye başladı.

Babasından aldığı emaneti yıllardan beri canı pahasına koruyan ve Erzurum Ticaret Borsası’nın (ETB) semtine dahi kimseyi yanaştırmayan Hakkı Hınıslıoğlu’nun yine aday olup-olmayacağı belirsizliğini korurken, ETB Başkanlığı’na Abdullah Büçge’den sonra, Oral Et Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral da talip oldu.

erzurumdanhaberler.com’a konuşan ve adaylığını açıklayan Hakan Oral, “Kimseye rakip olarak ortaya çıkmıyorum. Ben hem camiamıza ve hem de memleketime hizmet etmek amacıyla yola koyuldum ve aday olmaya karar verdim. Bizi tanıyan herkes, seçilmemiz halinde çok güzel işler yapacağımızı da bilir. Seçimler için henüz bir karar alınmamış. Yani seçimin tarihi belli değil. Biz niyetimizi ortaya koyduk ve bugünden itibaren çalışmaya başladık. Umarım adaylığımız hem şahsım, hem ailemiz ve hem de camiamız açısından hayırlı olur” diye konuştu.

KAN DEĞİŞİMİ ŞART

Hakan Oral gibi genç ve dinamik bir ismin ETB yönetimine talip olması camiada heyecan oluşturdu ve sevinçle karşılandı.

Son yıllarda atıl duruma düşen baba yadigarı Oral Et’i amca çocukları ile birlikte haraketlendiren ve yeniden marka haline getiren Hakan Oral’ın, Erzurum tarım ve hayvancılığının yanında, kent ekonomisine ciddi katkılar sağlayabileceğine inandıklarını belirten vatandaşlar, “Erzurum’un önemli STK’larında nöbet değişimi zamanı gelmiş ve hatta geçmektedir. Buralarda hizmet edecek, koşmaktan yorulmayacak donanımlı gençlere ihtiyaç var. Koltuğa sım sıkı yapışıp, nalıncı keseri gibi sadece kendilerine yontanlar, bu gerçeği görmeli ve gençlerin önünü açarak onlara fırsat tanımalıdırlar. Güç kaybeden ve patinaja düşen Erzurum ekonomisini sorunlarından ancak yapılacak kan değişimleri ile arındırmak mümkün olur” dediler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.