Dolar 32,4970
Euro 34,8059
Altın 2.492,05
BİST 9.560,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

BU HABERLER DE NERDEN ÇIKIYOR?

BU HABERLER DE NERDEN ÇIKIYOR?
14 Haziran 2017 16:13

TEKNİK direktör sorununu geçtiğimiz günlerde, Kemal Kılıç ile yeniden anlaşarak çözen ve bu haberi de kamuoyu ile paylaşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da transfer çalışmalarına da start verilirken, bugün bazı internet sitelerinde, “BB Erzurumspor, Kemal Kılıç ile yollarını ayırdı” şeklinde haberlerin çıkması, spor camiasında herkesi şok etti.

Yayınlanan haberler üzerine görüşlerine başvurduğumuz yöneticiler, erzurumdanhaberler.com’a, “Görevden alma, ya da istifa diye bir şey yok. Kemal Hoca işinin başında ve şu anda uçakta, Erzurum’a geliyor” açıklaması yaptılar.

Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın, menajer Metin Korkmaz ile geçmişte çalıştığına yönelik haberlerin yayınının ardından, “gönderildi” şeklinde manşetlerin atılması camiayı karıştırmaya yetti. Yazılan haberleri ve atılan başlıkları anlamakta güçlük çektiklerini belirten yöneticiler, “Hocamızın gönderilmesi sözkonusu değil, işinin başında” dediler.

ALİ DEMİRHAN DA ÇALIŞIYORDU

Kemal Kılıç’ın uçakla Erzurum’a gelmek üzere olduğunu, akşam iftarda da birlikte olacaklarını belirten yöneticiler, “Hocamızın geçmiş yıllarda menajer Metin Korkmaz ile çalışmış olmasını yadırgadığımız söylenemez. Spor camiasında herkesin biri biriyle bir şekliyle ilişkisi var. Ali Demirhan da eğer istifa etmeseydi, transfer işini tamemen Metin Korkmaz’a ihale edecekti” dediler.

7 FUTBULCU GELİYOR

Erzurum’a yarın da “7 yerli futbolcu”nun geleceğini ve transfer çalışmalarının başlayacağını belirten aynı yöneticiler, “Hocamızın direktifleri doğrultusunda transferlerimizi yapacağız. Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor forması giyen siyahi birkaç futbolcunun daha BB Erzurumspor’a transferi yazıldı, çizildi. Böyle bir transfer de yok. Biz, haberleri medyadan takip ediyor, ancak aslı astarı olmayan haberleri görünce şaşkına dönüyoruz” diye konuştular. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.