Dolar 32,6078
Euro 34,8089
Altın 2.494,00
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C

BÜYÜKŞEHİR, OLUMSUZ KOŞULLARA RAĞMEN HİZMETE DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR, OLUMSUZ KOŞULLARA RAĞMEN HİZMETE DEVAM EDİYOR
19 Kasım 2016 12:05

belediye

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava ve arazi şartlarına rağmen kırsalda yol yapıyor.

ERZURUM Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava ve arazi şartlarına rağmen kırsalda yol yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Şenkaya ilçesi Dolunay ve Kayalısu Mahallerinde stabilize, viraj kesimi ve yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Erzurum il merkezine 220 kilometre, Şenkaya ilçe merkezine de 45 kilometre mesafede olan Dolunay Mahallesi ile Erzurum il merkezine 195 kilometre Şenkaya ilçe merkezine 35 kilometre mesafede olan Kayalısu mahallesinin yol çalışmaları sürüyor. Çalışmalar kısa süre içerisinde bitirilerek, virajsız ve genişletilmiş mahalle yolları Dolunay ve Kayalısu mahallerinde yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Vatandaşlar, “Daha önce engebeli arazi nedeniyle özellikle kış mevsiminde ulaşım sıkıntılı bir şekilde yürütülüyordu. Çalışmalar bittiğinde ulaşım konusunda sıkıntı kalmayacak ve güvenli bir ulaşım ağına sahip olacağız. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ve ekibine Şenkaya’da yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Büyükşehir'den Çat İlçesinde Hummalı Çalışma, System.String[]

 

Çat ilçesinde de çalışmalar devam ediyor

Büyükşehir, Çat’ta gerçekleştirdiği asfalt, kaldırım, bordür, orta refüj, ağaç dikimi ve hazır rulo çim serimi çalışmalarıyla ilçenin görünümünü değiştirdi. Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede 9000 metrekare tretuvar, 4000 metre kırlangıç bordür ve 1850 metre uzunluğunda 27 bin metrekare alana 4000 ton bitümlü sıcak karışım asfalt serimi yapıldı. Fen İşleri Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçede orta refüj otomatik yağmurlama sulama sistemi ve peyzaj düzenlemesi gerçekleştirildi. Çat’ta 2 bin 500 metre cansuyu hattı yapılırken, 220 adet dışbudak ağacı da toprakla buluşturuldu. Orta refüje 5 bin 500 metrekare hazır rulo çim serimi yapıldı. 6 bin 500 metrekare daha hazır rulo çim serimi yapılarak ilçenin toplam 12 bin metrekarelik alanı yeşillendirilecek. Bu arada Çat’ta, Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik ve Sinyalizasyon Şube Müdürlüğü tarafından da yol çizgi boyama çalışması gerçekleştirildi. Çat ilçesinde ikamet eden vatandaşlar, “Başkanımız Mehmet Sekmen, Çat ilçemize önemli hizmetler yaptı. Altyapısı, yolları, kaldırımları, yeşili ve asfaltıyla Çat’ı bambaşka bir görünüme kavuşturduğu için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.