Dolar 32,5501
Euro 34,8968
Altın 2.425,49
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 21°C

CHP’NİN BAYRAM GECESİ GÜZEL BAŞLADI, KARAKOLDA BİTTİ

CHP’NİN BAYRAM GECESİ GÜZEL BAŞLADI, KARAKOLDA BİTTİ
29 Ekim 2016 18:52 | Son Güncellenme: 29 Ekim 2016 18:53

13-symnCUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanlığı tarafından, cumhuriyetin 93. yıldönümü nedeniyle Dilaver Otel’de düzenlenen, Parti Meclis (PM) Üyesi Yaşar Seyman’ın da katıldığı kutlamalarda yumruklar konuştu. Güzel başlayan, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Özlem Ağırman’ın da renk kattığı gecenin ilerleyen saatlerinde kavga çıktı. Yaklaşık 90 kişinin bulunduğu salonda herkes biri birine vurmaya başlayınca, ortalık savaş yerine döndü. CHP İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu’nun darp edildiği ve yaralandığı geceye polis müdahale etti ve taraflar Gölbaşı Polis Merkezi’ne götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, cumhuriyetin 93. kuruluş yıldönümü nedeniyle CHP Erzurum İl Örgütü, bir gece düzenledi. Geceye aslen Aşkaleli olduğu bilinen PM Üyesi Yaşar Seyman ile sanatçı Özlem Ağırman da katıldı. Şarkıların, türkülerin söylendiği ve hazırlanan pastanın kesilerek yendiği gecenin sonuna doğru, salonda bulunan ve CHP İl Başkanı Kızıloğlu ile aralarında husumet bulunan Atatürkçü Düşünce Kulübü (ADK) Başkanı Onur Şahin ve arkadaşları, Yaşar Seyman ile fotoğraf çekilmek istediler.

Yaşar Seyman, gençlerden gelen isteği Tacettin Kızıloğlu’na iletti, ancak olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine ortalık karıştı. Önce biri birlerine sözlü hakaretler savuran taraflar, daha sonra tekme tokat saldırıya geçti. Kimin kime vurduğunun pek de belli olmadığı, meydan muharebesini andıran geceye polis müdahale etti.

CHP İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu ile ADK Başkanı Onur Şahin’in yanısıra bazı gençlerin de yaralandığı kavga, karakolda noktalandı. Aralarında PM Üyesi Yaşar Seyman ile sanatçı Özlem Ağırman’ın da bulunduğu grup, ifadeleri alınmak üzere Gölbaşı Polis Merkezi’ne götürüldü. Tacettin Kızıloğlu ile Onur Şahin’in doktor raporu almak amacıyla hastaneye gönderildiği de öne sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma, haberimiz yayına hazırlandığı sırada devam ediyordu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.