Dolar 32,5461
Euro 34,8989
Altın 2.435,42
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

CİNİSLİ, SEKMEN’İN YAKASINI BIRAKMIYOR

CİNİSLİ, SEKMEN’İN YAKASINI BIRAKMIYOR
17 Şubat 2019 05:28
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz’un projelerini anlattığı tanıtım toplantısında, bir kez daha Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e BB Erzurumspor üzerinden yüklendi. Rizespor yenilgisi sonrası attığı bir tweet’ten dolayı Sekmen’in eleştirilerine muhatap olan, bu eleştirilere de yakaladığı her fırsatta cevap veren Naci Cinisli, “Erzurumspor’a kim bağış yapmış, ne kadar yapmış, o listeyi çok merak ediyorum. Acaba sayın Sekmen bu kulüp için cebinden 5 kuruş vermiş midir” diye sordu.
“LOBİ Mİ YENDİ” DEMİŞTİ
BB Erzurumspor’un evinde, son derece hayati bir maçı 1 – 0 kaybettiği Rizespor karşılaşmasından sonra, “Erzurumspor’u Rizespor mu yendi, lobi mi yendi? TFF emi eri olmaktan kurtul, lobilerin gölgesinden çık, görevini hatırla. Erzurum torpil istemiyor, rakiplerini kayırmayın yeter!” tweeti atan Naci Cinisli, Mehmet Sekmen’in hedefi haline gelmişti.
Düzenlediği basın toplantısının bir bölümünde Naci Cinisli’nin bu tweet’ini eleştiren Mehmet Sekmen, “Erzurumspor’u siyasi malzeme yapmaya çalışanlar var” hatırlatmasının ardından, “Erzurumspor’u siyasi malzeme yaptırmadık ve yaptırmayacağız da… Dışardan laf atan ve gazel okuyanlar var. Bu olayı yapanlar taraftarımız değildir. Taraftarların arasına sızarak olayı siyasi ranta çevirenler var. Maalesef bunlar geçmişte bizim konumumuzdayken bu takımın maddi ve manevi desteğe ihtiyacı varken hiçbir destekte bulunmamışlardı” demişti.
YÖNELTİLEN SORU, FİTİLİ ATEŞLEDİ
Cinisli, tanıtım toplantısında, yöneltilen bir soruya cevap verirken, Erzurum milletvekili olarak, Erzurum markası olan her kurumu korumak ve kollamakla yükümlü olduğunu, şimdiye kadar yaptığı değerlendirmelerinde de kişi ve kurumları hedef almamaya çalıştığını yineledi. Cinisli, sözlerini şöyle sürdürdü:
“- Sayın Sekmen’i hedef almadım. Ben uyarı yaparken, beyefendi niye rahatsız oldu, kendi üzerine mi alındı anlayamadım. Neymiş efendim, ben Erzurumspor’a bağış yapmamışım. Bu benim işim değil. Kaldı ki, Erzurumspor, bağışlarla ihtiyacını karşılayacak bir kulüp değil. Buralar, profesyonelce yönetilmesi gereken yerler. Beni kulübe bağış yapmamakla itham eden Sayın Sekmen, acaba cebinden 5 kuruş kulübe para vermiş midir? Şimdiye kadar konuyla ilgili hiç açıklama yapmamıştım. Kendisine tavsiyem, gitsin milli eğitim müdürüne, Cinisli Ailesi olarak bizim her ay kaç köy çocuğuna yardım yaptığımızı öğrensin. Buradan kendisine çağrı yapıyor, oluşturduğumuz fona desteğe çağırıyorum.”
ACILI AİLELERE TAZİYE ZİYARETİNE GİTTİ Mİ
Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yaşanan ve 21 kişinin ölümüyle sonuçlanan ruhsatsız bina olayına da değinen Naci Cinisli, “O binaya üç kat fazladan kaçak kat çıkma izni verilmiş. Sadece o bina değil onun gibi daha bir sürü bina var ve imar affından sonra da bunlar ruhsatlı hale gelmiş. Üzücü olaydan sonra, iki milletvekili arkadaşımla birlikte Kartal’a gittim. 9 ferdini birden kaybeden acılı aileye taziye ziyaretinde bulundum Erzurum Milletvekili olduğumu duyduklarında bana sayın Mehmet Sekmen’i sordular. Sayın Sekmen’in faaliyetlerinin yakınen takip ediyorum. Erzurum’da cenazeden cenazeye koşuyor. Kendisi Kartal’da iki dönem belediye başkanlığı yaptı. Hani insan, iki dönem belediye başkanlığı yaptığı bir ilçede yaşanan böylesi üzücü bir olay sonrasında, gidip oradaki vatandaşların dertlerini paylaşıp, bir taziye vermez mi? Kendisi her hafta İstanbul’da. Gidip o sokakları şöyle bir dolaşmaz mı? ‘Ben şimdi Erzurum’dayım, ama sizin dertlerinizle de dertleniyorum’ demez mi? Ayrıca da o namussuzluğa da sebep olan her kimse onu ortaya çıkarıp yakasına yapışmaz mı? Ben olsam o insanların ölümüne sebep olan namussuzun yakasına yapışmak için elimden geleni yapardım. Ne kadar yoğun olursa olsun, her hafta sonu İstanbul’a gitmesini biliyor. Hani Allah korusun Erzurum’da da buna benzer bir olay olsa, dönüp Erzurum’a da mı bakmayacak? Gelip Erzurum’a da mı bir geçmiş olsun demeyecek” diye konuştu. erzhaber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.