Dolar 32,3148
Euro 35,1033
Altın 2.293,10
BİST 9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

DADAŞ ‘DEMİR’İ ERİTTİ

DADAŞ ‘DEMİR’İ ERİTTİ
21 Eylül 2016 21:17

demirspor-galibiyet

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz BB Erzurumspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda Adana Demirspor’u deplasmanda 3-1 yenerek bir üst tura çıktı.

 

ERZURUMDANHABERLER / SPOR – 5 Ocak Fatih Terim stadında oynanan ve Fatih Akkoçoğlu’nun yönettiği maçta gol perdesini 11. dakikada Halil İbrahim Tuna açtı. Atak yönüne göre sağ kanattan getirdiği topu kalecinin solundan ağlara yollayan genç futbolcu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Rakip takım, erken gelen golün şokunu çabuk üzerinden attı ve geliştirdiği organize atakta, Ozan İpek’in adrese teslim ortasına net bir vuruş yapan Sercan Kaya ile beraberliği yakaladı.

Bu gole de cevap gecikmedi. Sahanın etkili ismi Halil İbrahim bu sefer skora, Ersen Aslıyüksek’e 38. dakikada yaptığı asistle katkı sağladı ve BB Erzurumspor golcü prensi Ersen ile 2-1 öne geçti.

Devreyi önde kapatan mavi beyazlı ekip, ikinci yarıya da hızlı başladı. Kaptan Murat’ın sol kanattan taşıdığı topu ceza alanına çevirdi, dönen topa yine rakip futbolcudan önce vuran Kaptan bireysel gayreti ile kaydettiği golle 53. dakikada farkı ikiye çıkardı.

Maçın geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka 3-1 BB Erzurumspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Dadaşlar adını bir üst tura yazdırmış oldu.

MAÇA GENÇLER DAMLA VURDU

Ligde çok fazla forma şansı vermediği oyuncuları saha süren Ahmet Yıldırım’ı öğrencileri utandırmadı. Özellikle ileri uçta görev yapan Halil İbrahim ve Ersen galibiyetin mimarları olurken gelecek adına umut verdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.