Dolar 32,5010
Euro 34,5831
Altın 2.501,35
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 18°C

DAHA TEMİZ BİR AZİZİYE İÇİN SEFERBER OLDULAR

DAHA TEMİZ BİR AZİZİYE İÇİN SEFERBER OLDULAR
20 Mart 2018 16:46

AZİZİYE Belediyesi, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte genel temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü havaların ısınmasıyla birlikte ilçede temizlik seferberliği başlattı. Ağır kış koşullarından tahrip olan yollar ve kaldırımlar bakıma alınırken, cadde ve sokaklar da kapsamlı bir şekilde tazyikli su ile yıkanarak temizleniyor.

Bahar temizliğine ilçedeki cadde ve sokaklar ile başlayan belediye; “Daha temiz, daha yaşanabilir bir Aziziye” sloganıyla hareket ediyor.

Görsel ve çevresel kirliliği engelleyerek ilçede temizlik seferberliği başlattıklarını anlatan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan,” Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yaz sezonuna girerken kapsamlı bir bahar temizliği başlattık. Cadde ve sokaklarımız ile başladığımız çalışmalarımıza, ilçemizdeki birçok kurum ve kuruluşları ile ortak kullanım alanlarını da dâhil edeceğiz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.