Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C

DESNİ SU’YA MEHMETÇİK VAKFI’NDAN TEŞEKKÜR

DESNİ SU’YA MEHMETÇİK VAKFI’NDAN TEŞEKKÜR
24 Ocak 2018 21:42

TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulunan Desni Su’ya teşekkür eden TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri Topdağı, genel merkez tarafından gönderilen şilti kendilerine takdim etti.

Desni Su’yu ziyaret eden Sabri Topdağı, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Arpacık vee Şirket Genel Müdürü Emekli Albay Ahmet Avcı’nın da hazır bulunduğu ziyarette; şirket yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü’nden gönderilen şilti ve şilt beratını Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demir‘e takdim eden Topdağı, konuşmasına devamla şunları söyledi:

“TSK Mehmetçik Vakfı; kurulduğu günden bugüne kadar, 51.211 Mehmetçik ve Mehmetçik ailesine 691.221.823 TL yardım yaptı. Türk İnsanının vakfa olan sevgisi ve güveni sonucunda yapılan bağışlarla halen 962 şehit/vefat ve malul gazi/engelli Mehmetçik çocuğunu okutuyor. Bakım yardımı devam eden 7.771 malul gazi ve engelli Mehmetçikle birlikte 8.683 kişiye ulaşıyor bu sayı. Vakıf her ay ortalama 7.450.000 TL maddi yardım yapıyor.

Sizler de yaptığınız bu bağış ile vakfımıza çok anlamlı bir katkı sağladınız. Sizlere tüm şehit/vefat ailelerimiz, malul gazi ve engelli Mehmetçiklerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve gazilerimizden ebediyete intikal etmiş olanları rahmetle anarken, şehit ailelerimize, malul gazilerimize ve tüm Mehmetçiklerimize sağlık ve esenlikler diliyorum.”

MEHMETÇİK, HUZURUMUZUN TEMİNATIDIR

Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demir de ziyaretten son derece mutluluk duyduklarını ifade ederek “Bugün huzur ve güven ortamında çalışabiliyor, iş yapabiliyor ve yaşayabiliyorsak; bunu, her türlü koşulda canı pahasına görev yapan kahraman Mehmetçiklerimize borçluyuz. Ordumuz, devlet ve millet olarak varlığımızın ve bağımsızlığımızın garantisi, ulusal çıkarlarımızın en güçlü koruyucusudur. Devletimizin ve Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gece gündüz demeden, her türlü şartta mücadele eden Mehmetçiklerimize destek olmak; vatandaş olarak öncelikli görevimizdir. Böylesine ulvi bir görevi yerine getiren TSK Mehmetçik Vakfı’na her zaman desteğimiz devam edecektir. Bağışlarımızın, amacına uygun olarak hedefine ulaşmasını sağlayan TSK Mehmetçik Vakfında görev yapan tüm personele teşekkür ediyor, tüm Mehmetçiklerimize sağlık ve görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.