Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 23°C

DİVAN’DA HALEF-SELEF BULUŞMASI!

DİVAN’DA HALEF-SELEF BULUŞMASI!
9 Şubat 2017 14:17

BİR süre önce göreve getirilen Mehmet Emin öz yönetimindeki Ak Parti İl Yönetimi, önceki il yönetimini unutmadı. Eski Başkan Fatih Yeşilyurt ve ekibi onuruna Abdurrahman Gazi Türbesi’ndeki Divanı Gazi Lokantası’nda yemek verdi.Halef-selef buluşmasında özellikle referandum çalışmaları konuşuldu.

Önceki yönetim kadrosunun eksiksiz katıldığı yemekte, yeni yönetim ile sıcak sohbetler dikkatlerden kaçmadı. Yemek sonrasında konuşan Ak Parti eski İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Ak Partinin bir neferi olarak her daim partinin çizgisinden şaşmadan çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Yeşilyurt, Ak Parti için çalışabilmek için illede yönetim kademesinde bulunmanın gerekmediğini vurgu yaparak yeni yönetimin başarısı için her daim duacı olacaklarını belirtti.

HER TÜRLÜ GÖREVE HAZIRIZ

Nisan ayında yapılması planlanan referandum öncesi eski yönetim kadrosu olarak bayrak asma dahi kendilerine verilecek tüm görevleri yerine getirmek için canhıraş çaba göstereceklerini ifade eden Yeşilyurt, “Biz bu davaya gönül vermiş partililer olarak her daim her kademede davamızı sürdürmek için çabalıyoruz. Bu bir nöbet devridir. Dün biz nasıl başkasından bu nöbeti almış bir yere kadar getirmişsek bugünde yeni yönetimlere yeni soluklar kazandırması için devrimizi yaparız. Ak Parti diğer siyasi hareketlerden farklı olarak vatan, millet, bayrak ve inançları ülküsünden taviz vermeyen bir davadır. Biz bu davanın erleri olarak öncelikle önümüzde bulunan referandum süreci olmak üzere 2023 vizyonunun takipçisi olup çalışmalarımızı ona göre yönlendirmeliyiz” diye konuştu.

ÖZ; BAYRAK YARIŞIMIZ DEVAM EDECEK

Ak Parti’nin 15 yılı aşkın görevi boyunca Türkiye’nin gelişmesinde gösterdiği başarısının inkar edilemez bir hal aldığını hatırlatan İl Başkanı Mehmet Emin ÖZ ise yemek sonrasında yaptığı konuşmasında eski yönetimlere övgüler yağdırdı. AK Partinin tüm başarısında geçmiş dönemlerdeki özverinin var olduğunu hatırlatan Öz, “Partimiz siyasi çizgisinden bir an dahi taviz vermeksizin çalıştığı millet menfaatlerini gözettiği için her defasında oylarını katlayarak halkımızın temsilinde yer almıştır. Sırrımız halkı anlamak halkın menfaatlerini gözetmektir. Eski yönetime katkılarından dolayı teşekkürü borç biliyoruz. onların tecrübesinden mutlak surette istifade edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.