Dolar 32,5316
Euro 34,9229
Altın 2.424,64
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C

DUR DURAK BİLMEDEN KARLA MÜCADELE

DUR DURAK BİLMEDEN KARLA MÜCADELE
20 Aralık 2016 13:52

Palandöken Belediyesi ekipleri, gece mesaisi yapıyor ve kamyonlarla şehir dışına kar taşıyor. Erzurum’da hayatı felç eden kar yağışının ardından, başlatılan kar temizleme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Öncelikli olarak sorumluluk bölgesin de önem arz eden kamu kurum ve kuruluşların yol güzergâhlarında ve sirkülasyonunun yoğun olduğu caddeleri ve sokakların üzerindeki karları temizleyen Palandöken Belediyesi ekipleri, şehir içindeki karları temizlemek için çalışmalarını 24 saat kesintisiz olarak sürdürüyor. Karla mücadele çalışmalarının belediyeye büyük bir külfet getirdiğini ve karla mücadelenin oldukça zor olduğunu belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, her şeye rağmen çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğünü söyledi.

Kış mevsiminin başında oluşturulan ekipler ile gece-gündüz olmak üzere iki vardiya şeklinde çalıştıklarını kaydeden Başkan Orhan Bulutlar, “Kar yağışının hemen ardından ekiplerimiz süratle yolları açtıktan sonra şehir içerisinde biriken karları kamyonlarla şehir dışına taşıyorlar. Yeni araçlarımız hiç durmadan karla mücadele çalışması yapıyorlar. Son yağan karın ardından temizleme çalışmalarımız kesintisiz sürüyor. Karla mücadelede görevli personelimiz eksi 30 dereceleri bulan soğuk hava şartların da dahi gece-gündüz çalışıyor. Şu anda şehir içinden topladığımız karları şehir dışına taşıma çalışması yapıyoruz. Bu çalışmalar zor ve külfet isteyen çalışmalardır. Biz kar çalışmasını her türlü zorluğa rağmen başarı ile sürdürüp halkımıza rahat bir ulaşım imkanı sağlamaya gayret ediyoruz ve çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.