Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C

EĞİTİM NEFERLERİ KANAĞLIYOR

EĞİTİM NEFERLERİ KANAĞLIYOR
23 Kasım 2016 18:37

mhp-baskan

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, eğitim ordusu neferlerinin kanağladığını savundu.

Naim Karadaş’ın açıklaması şöyle:

“Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz siz değerli öğretmenlerimiz 24 kasım öğretmenler günü aynı zamanda büyük önder Atatürk’ün başöğretmenliği kabul ettiği gündür. Üzülerek ifade ediyorum ki, 24 kasım öğretmenler gününde eğitim ordusunun atsız neferleri kan ağlamaktadır. Yetersiz kaynak, yetersiz ücret, kısıtlı araç gereç ve uygunsuz çalışma koşulları içinde kendisine verilen kutsal eğitim görevini yerine getirmeye çalışan eğitim neferleri öğretmenlerimiz durumları ortadadır.

İşsizlik, ahlaksızlık, yanlış yönlendirme ve magazin medyası arasında sıkıştırılmış evlatlarımızın içinde bulunduğu durum ve ailelerinin maddi imkanlarının sınırı hepimizin malumudur. Bütün olumsuzluklar içinde bir öğretmenler gününü kutluyoruz. Ancak gecenin en karanlık saatlerini sabaha en yakın zaman olduğunun da bilinci içindeyiz.

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize olan güvenimiz sonsuzdur. Hz. Ali buyuruyor ki bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum düsturuyla, evlatlarımızın, öğretmenlerimizin gayretleri ile karanlığa bir kibrit çakacağına ve milletimizi hak ettiği seviyelere getireceğine olan inancımız tamdır milli birlik ve beraberliğimizin çözülme sürecine itildiği bu hassas dönemde, ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz genç dimağların ülkesine bağlı, milli ve manevi değerlerini bilen bireyler olarak yetiştirilmesi uğrunda, bin bir güçlük içinde, yokluk, haksızlık ve adaletsizlikte maruz kalmasına rağmen yılmadan, yıkılmadan, ilkelerinden taviz vermeden,yolundan şaşmadan tarihi ve kutsal görevler ifa eden ve geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimizdir. Unutulmamalıdır ki, bu topraklarda insanlar bir atasının, birde öğretmenin elini öperler.

Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bugün aramızda olmayan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Ailelileri ile huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.