Dolar 32,3752
Euro 35,0539
Altın 2.326,91
BİST 9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

EN İŞLEK AMA EN KÖTÜ YOLDU

EN İŞLEK AMA EN KÖTÜ YOLDU
27 Eylül 2017 15:56

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi Somunoğlu Caddesi’nde hummalı bir çalışma yapıyor.

Taş duvar, tretuvar, yağmur suyu hattı, aydınlatma ve asfalt çalışmasının yanısıra, yol da genişletiyor.

Şükrü Paşa Mahallesi’ni Havalimanı yoluna bağlayan bölgede Somunoğlu Caddesi’nin 8 metre olan genişliği 20 metreye çıkartılıyor.

Yetkililer, “Başkanımızın talimatıyla Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri olarak söz konusu yerde hummalı bir çalışma başlattık. Somunoğlu Caddesi’nde gerçekleştirilen alt ve üstyapı çalışmasıyla söz konusu yerde yolun genişliğini de 8 metreden 20 metreye çıkardık. Bu hat ulaşımın en yoğun olduğu bir yer. Şükrü Paşa Mahallesi’ni Havalimanı yoluna bağlayan söz konusu yerde Prestij Cadde uygulamasını da hayata geçiriyoruz. Böylelikle Somunoğlu Caddesi’nin hem altyapısı hem de üstyapısı tamamlanmış olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.