Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 23°C

EN SAMİMİ BAŞKAN

EN SAMİMİ BAŞKAN
18 Ekim 2019 13:00

ADAY olduğu günlerde, öce “seçilemez” diyenleri yanıltan, seçildikten sonra, “iş yapamaz” diyenleri, yaptığı çalışma ve hizmetleriyle şaşkına çeviren Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, bu defa da Ankara’da 7’ncisi gerçekleşen Erzurum Tanıtım Günleri’nde, samimi davranışları ve içten yaklaşımı ile vatandaşı kendine hayran bıraktı.

TEL KADAYIFI DÖKTÜ

İlçesi Pasinler’i tanıtmak amacıyla oluşturdukları standa bir ocak kurdurtan Başkan Ahmet Dölekli, zaman zaman iri bakır sininin başına geçerek, kadayıf döküyor. Yine kurdurduğu ses sistemi ile salona canlı müzik yayını yapan ve Erzurumlu sanatçılara kucak açan Başkan Dölekli’nin kendisi de türkülere eşlik ederek, samimiyetini ortaya koyuyor.

GÖÇÜ ÖNLEMEKTE KARARLI

Göreve başladıktan sonra, “ilçeden göçü önleyeceğim” diyerek adımlar atan, ilk iş olarak Erzurum’da okuyan 500 öğrenciye paso veren Başkan Dölekli; Pasinler’den okumak için Erzurum’a günübirlik gidip dönen öğrencilere, hiçbir ücret ödemeden seyahat edebilme imkanı sağladı.
Ankara’da, tanıtım standında yaptıklarını anlatan Başkan Dölekli erzurumdanhaberler’e şunları söyledi:
“Yapımı yarım bırakılan belediyemize ait oteli Büyükşehir Belediyes’ne verdik. Onlar yaptırıp işletecek. Devre mülk olarak yapılan ve yarim kalan oteli de sahipleri tamamlayacak. Amacım, Pasin ler’den göçü önlemek ve hatta tersine çevirmek. Yapacağımız çalışma ve projelerle bunu başaracağımıza inanıyorum.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.