Dolar 32,3505
Euro 35,1028
Altın 2.309,84
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

ERÇİNSAN’DAN SONRA, ŞİMDİ DE SANÇİM SAHNE ALDI

ERÇİNSAN’DAN SONRA, ŞİMDİ DE SANÇİM SAHNE ALDI
20 Temmuz 2017 09:21

TÜRKİYE‘nin en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde yer alan Aşkale Çimento, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan ikinci büyük 500 şirket listesine SANÇİM markasını katarak dikkatleri çekti.

ERÇİM, SANÇİM, KAVÇİM isimleriyle sadece Uzakdoğu dillerini akla getirmekle kalmayan, aynı zamanda dünya ekonomisine kafa tutan Çinliler’i de kıskandıracak bir yapıya kavuşturan Aşkale Çimento’nun, ikinci bir sanayi kuruluşunu da listeye sokması memnunlukla karşılandı.

SANÇİM DE LİSTEDE

İstanbul Sanayi Odası (İSO), ‘Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nın 2016 yılı sonuçlarını açıkladı.  Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde ilk yüz hedefine emin adımlarla ilerleyen Aşkale Çimento, sahip olduğu SANÇİM markasıyla, bu defa ‘Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda ilk 20’de yer aldı.

SANÇİM 18’İNCİ SIRADA

Üretim aşamaları ve kurumsal yapısının her aşamasında “en iyi işi yapma” düşüncesiyle hareket ettikleri ifade eden ERÇİMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü, “Aşkale Çimento, SANÇİM ve KAVÇİM markaları ile Türkiye ekonomisinin devler liginde ilk yüzü hedeflediğimizi ve bunu önemli biçimde yakaladığımızı sıkça dile getiriyoruz. İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nın 2016 yılı sonuçlarında SANÇİM markamızın 18’inci sırada yer alması bizleri gururlandırmıştır. Katkısı, emeği ve desteği olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Allah izin verirse SANÇİM markasını önümüzdeki yıl en büyük 500 listesinde görmeyi umut ediyoruz. Bu ülkeye değer katmak bizim için vazgeçilmezdir. Türkiye’nin neredeyse her köşesinde yüz binlerce evin, binlerce iş yerinin, köprü, tünel, baraj, otoyol, havalimanı gibi milyonlarca insanın kullandığı yapıların harcında ERÇİMSAN Holding’e ait tesislerde üretilen kaliteli çimento ve hazır betonun kullanılması yolumuzun doğruluğunu teyit etmektedir” dedi.

BURSA’DA SANÇİM, SAMSUN’DA KAVÇİM

ERÇİMSAN Holding’in misyonu gereği; özellikle istihdamı geliştirici ve ülkenin hammadde kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirme yönündeki atılımları yaptığını ifade eden Yücelik şöyle konuşu, ” Aslında Aşkale Çimento, Türkiye’de bir farklılık ortaya koyuyor.Türk ekonomisinde genellikle batı merkezli firmalar bizim bulunduğumuz bölgede yatırım ve satın almalar yaparken, biz tam tersini yapıyoruz. Bu da bölge insanı ve girişimcisine pozitif etki yapıyor. SANÇİM markası altında Bilecik ve Bursa’da bulunan tesislerimizle beraber Aşkale Çimento markasının kalite ve güvencesini batıdaki illerimize taşıdık. Elbette; insan, çevre ve etik ilkeler bizim için çok değerli. Bunun yanında rekabet eden, ortakları ve paydaşlarına karşı sorumlulukları olan, çalışanlarının emeklerini boşa çıkarmayan ve aynı zamanda global ekonominin kurallarına göre hareket etmek zorunda olan bir girişim grubuyuz. Aşkale Çimento ile birlikte SANÇİM ve Samsun’da bulunan KAVÇİM markalarıyla büyüme hedeflerimizi sürdürüyoruz”

“BİLECİK, BURSA VE İSTANBUL’DA SANÇİM İLE BÜYÜDÜK”

SANÇİM’in temellerinin 2008 yılında atıldığını belirten Başkan Yücelik, ” Sançim Bilecik Çimento 2010 tarihinde ilk klinkerini üretmeye başladı. 2015 yılında grubumuza katıldı. Çimento satışında Güney Marmara, Kuzey Ege ve Orta Anadolu bölgelerinde faaliyet gösteriyor. Topluma ve doğaya değer katarak üretim yapan Bilecik Çimento, lokasyon avantajı ile çevresindeki mermer ocaklarından çıkan ve doğada biriken mermer atık parçalarını çimento üretiminde hammadde olarak kullanmakta ve Türkiye’nin en kaliteli çimentolarını üretmeyi hedeflemektedir. Doğadan aldıklarını tekrar ülke ekonomisinin ve müşterilerinin hizmetine sunarken; ortaya çıkardığı değer ile yapıların daha kaliteli ve güvenilir olmasını amaçlıyoruz. Bilecik Çimento; Bursa, Bilecik, Adapazarı, Kocaeli, Balıkesir, Eskişehir, Kütahya, Yalova, Ankara ve Manisa illerinde satış-pazarlama yapıyor. Aynı zamanda; İstanbul Sabiha Gökçan, Bursa Geçit, Bilecik, Yenişehir ve Bursa Ovaakça’da hazır beton tesisleri bulunuyor.dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.