Dolar 32,4984
Euro 34,8246
Altın 2.476,56
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C

ERDOĞAN: ŞEHİT KIR, ŞU AN BİZİ DİNLİYOR!

ERDOĞAN: ŞEHİT KIR, ŞU AN BİZİ DİNLİYOR!
16 Mart 2018 13:55

PARTİSİNİN 6’ncı olağan genel kurul toplantısına katılmak üzere Erzurum’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı’nın 54’üncü gününde şehit düşen Hasankaleli Teğmen Muhammet Kır’ın cenaze törenine de katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin bölgesindeki Zeytin Dalı Harekatı’nda dün el yapımı patlayıcının patlamasıyla şehit olan Piyade Teğmen Muhammed Kır’ın Erzurum’daki cenaze töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sevgili Muhammedimize öncelikle bu şehadet makamında inşallah başta ailesi olmak üzere tüm milletimize sabırlar diliyorum. Onlar sevgili Peygamberimize ve Peygamberlere en yakın makamda olacaklar. Peygamber Efendimize uğurluyoruz. İnşallah komşu olacaklar. Şehitlerimiz büyük bir mücadeleyi dinimiz için özellikle vatan millet ezanımız için verdiler veriyorlar. Şu anda Muhammedimiz bizi dinliyor” dedi.

RABBİMİN MÜJDESİ VAR

Osmanlı’nın Mehmetçik için “Muhammed” ismi kullanmadığını hatırlatan Erdoğan, “Osmanlı Mehmet hatta Mehemmed demiş. İslam dünyasında böyle askerler yok. Rabbim rahmetiyle tecelli etsin ve Rabbim bizlere de bu makamı lütfetsin diyorum. Şu anda terör mücadelesinde olsun, özellikle de Afrin savaşında, ‘Rabbim bizlere fethini yakın kılsın’ diyorum. Çünkü müjdesi var. İnşallah bu müjde de bize yaklaşıyor diye düşünüyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından Afrin şehidi Muhammed Kır, tekbirlerle son yolculuğuna uğurladı. Kaynak: Sabah

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.