Dolar 32,5889
Euro 34,8100
Altın 2.419,27
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

ERFOD, YENİ HEDEFLERE YELKEN AÇTI

ERFOD, YENİ HEDEFLERE YELKEN AÇTI
22 Kasım 2017 05:08

ERZURUM‘un sosyal ve kültürel yaşantısına renk katma gayreti içinde olan Erzurum Fotoğraf Sanatı Derneği (ERFOD), etkinliklerini sürdürüyor.

Fotoğraf sanatına gönül vermiş sevdalıları bünyesinde toplayan, hem dostluk ve dayanışma ruhunu diri tutmaya ve hem de çekilen fotoğraf ve video görüntüleri ile Erzurum’un tanıtımına katkı sağlamaya çalışan ERFOD üyeleri, değişik çalışmalara yöneldiler.

ERZURUM’U VİTİRİNE ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYORUZ

Dernek olarak hem sosyal bir faaliyeti çok daha geniş kitlelere ulaştırarak, insanları fotoğraf çekmeye heveslendirmek ve hem de Erzurum’u tarihi zenginlikleri, kültürü ve doğal güzellikleri ile vitrine çıkartma arzusu güttüklerini belirten ERFOD Başkanı Prof. Dr. Yıldıran Yıldırım, bu anlamda zaman zaman etkinlikler düzenlediklerini de hatırlattı.

YENİ HEDEFLERE YÜRÜYORUZ

Geçtiğmiz günlerde aslen Erzurumlu olan ve Ankara’da yaşayan Fotoğraf Sanatçısı Sebahat Döğen’in açtığı Türkiye’m konulu fotoğraf sergisine Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü ile birlikte evsahipliği yaptıklarını, serginin açılışını da Vali Seyfettin Azizoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Medine Güllüce ile birlikte gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Bşkan Yıldırım, “Dernek olarak bünyemizde küçük çalışma grupları oluşturduk. Gruplarda yer alan arkadaşlarımız, Erzurum’u ve zenginliklerini kare kare resmetmeye başladı. Yakın gelecekte ortaya çok daha kapsamlı çalışmalar koyacağımızı ümit ediyor, etkinliklerimizde bizi yalnız bırakmayan sayın Valimiz’e ve Atatürk Üniversitesi Rektörlüğümüz’e çok teşekkür ediyorum” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.