Dolar 32,3869
Euro 35,2153
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

ERZURUM DHA’YA İPEK GİBİ BİR İSİM!

ERZURUM DHA’YA İPEK GİBİ BİR İSİM!
2 Ekim 2017 16:03

ÇOK sayıda gazetecinin yetişmesinde katkısı olan yılların deneyimli ismi Kadir Sabuncuoğlu’nun, “haydi bana eyvallah” deyip, “emekli gazeteciler” sınıfına dahil olmasının ardından, boşalan Doğan Haber Ajansı (DHA) Bölge Temsilciliği’ne, aynı ajansta yıllardan beri görev yapan Turgay İpek atandı.

Yaklaşık 41 yıl hizmet verip, emek harcadığı aktif gazetecilik hayatını geçtiğimiz günlerde noktalayan Kadir Sabuncuoğlu’ndan sonra, 1 Ekim tarihi itibarı ile DHA Doğu Anadolu Bölge Temsilciliği’ne getirilen Turgay İpek, “Yeni görevimi, muhabir ruhu ile devam ettireceğim” dedi.

Çalışma arkadaşları Hümeyra Pardeli ve Zafer Kumru ile yola devam edeceklerini, ilerleyen zaman içinde yeni isimlerle büroyu takviye edeceklerini belirten Turgay İpek, “Yeni ve sorumluluğu hayli fazla olan bir görevi, uzun yıllar birlikte çalıştığım Kadir Sabuncuoğlu’nun dürüstlük ve meslek ahlakını kendimize örnek alarak sürdüreceğiz. Bundan böyle görevimizi, aynı şevk ve heyecanla, elimizden gelenin en iyisini yaparak sürdüreceğiz” dedi.

TURGAY İPEK KİMDİR
Erzurum’da 1968 yılında dünyaya gelen Turgay İpek, 1983 yılında Milliyet Gazetesi’nde gazeteciliğe adım attı. 2000 yılında Hürriyet Haber Ajansı ile Milliyet Haber Ajansı’nın birleşmesi sonucu kurulan Doğan Haber Ajansı’nda muhabir olarak görev yapmaya başladı. Evli ve bir çocuk babası olan İpek’in, çeşitli ödülleri bulunuyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.